Na most hogy itt egy lehetséges háború a szomszédban, lehet teljesen a sorkatona mániás boomerek álma?
Ha nem vetted volna észre még mindig a boomerek álmát alusszuk és ez ígyis lesz még pár évtizedig.
Ők márcsak ilyen génhibásak. Szeretik tönkretenni a világot.
Én imádnám, ha háború lehetne, mert nagyon szeretnék öldökölni, valójában tökmindegy, hogy oroszokat, vagy ukránokat, vagy amerikaiakat és bevállalnám azt is készsgesen, hogy engem is kinyírhatnak.
Verekedni is mindig szerettem és elviseltem a monoklikat, az erőszak príma dolog, bárcsak lenne sorkatonaság, rettentően sajnálom, hogy beszüntették a gyáva idióták. Ölni menden ember szeret.
Rá, rá, rá, huj, huj hajrá!
Tévedsz, mert utálom a lövöldözős játékokat, azok olyan semmik, elveszik a dolgok ízét.
Mindig teljesen megértettem azokat a milliókat, akik az első világháborúba boldogan vonultak, alig várták már, hogy lőhessenek, ilyenek a férfiak, ilyen az ember, meg vannak a gyáva hitvány férgek, akik mindig csak meghunyászkodtak, soha nem mertek volna bárkinek a pofájába vágni ököllel, vagy bajonettet döfni a hasába, de erre jó a sorkatonaság, a nyúlbélákból is kihozza a harcos szellemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!