Miért nem készül Európa ezerrel az energiaválságra, ha már ragaszkodik a szankciókhoz?
Januárra elfogyhat a gáz:
Miért nem takarékoskodunk? Azt meg kell tanulni!
Miért nem szerelkezünk fle szisztematikusan napelemmel, szélerőművel?
Miért nem esik több közbeszéd az energiaválságban rejlő lehetőségekről? Mert ha felkészülten mennénk neki, akkor jobban vennénk az akadályt és már nem válság lenne hanem egy megújulási mozgalom.
Mert a parancsot az USA adta ki a szankciókra.
Cél:padlóra küldeni Európát,leigázni, az USA tagállamává
silányítani.
Amikor én tanultam, akkor Európa még egy kontinens volt, hogy a fenébe tudna készülni rá?
Nem a tagállamokat és azoknak a vezetőit kellene erről kérdezni?
5
elkerülte a figyelmedet, hogy itt nem szíjgyártó nyilatkozott, hanem a brit terveket taglalták. Márpedig a britek tevékenyen harcolnak az ukránok oldalán, szóval nem ruszki propaganda.
4
nem én takarékoskodok, hanem a Európa felkészül egy válságra. Pont azért, hogy ne függjön se amcsi, se a ruszki gáztól.
Nem isértem, hogy miért nem lehet ezt flottul kezelni.
"Miért nem készül Európa ezerrel az energiaválságra, ha már ragaszkodik a szankciókhoz?"
Készülnek. Te hol voltál eddig?
Nem láttad a felkészítő kisfilmeket amikkel tanítják a nyugatiakat, hogyan is kell mécsessel meg virágcseréppel befűteni egy lakást? Vagy nem hallottad a nagy ívű nevelő beszédeket, hogy ne fűtsenek, ne hűtsenek annyit, ne mossák a ruháikat meg nem fürödjenek olyan gyakran?
Vagy azt kérdezed hogy valódi felkészülés miért nem folyik amivel meg is lehet majd oldani a helyzetet?
Az nem folyik. Mert sokkal egyszerűbb hülyére venni a nyugati embereket a médiával, másrészt mert ők is tudják - akik ezt az állapotot előidézték - hogy erre nem lehet felkészülni. Egyszerűen vagy lesz gáz és áram a lakosságnak és iparnak, ez a szankciózással nem történik meg csak nélküle, akkor nem is kell ennél több - vagy maradnak a szankciók, nem lesz gáz, és akkor meg nem is lehet megoldani a helyzetet. Arra nem lehet felkészülni, hogy az ipar fele bezár, a lakásokban nem lesz fűtés.
Nem láttam ilyet, de ahogy te magad is írod ez nem felkészülés. Az általam linkelt cikkben viszont kissé nagyobb léptékű intézkedésekről is szó esik: ezek hol vannak?
Amúgy mindenféle háborútól függetlenül is fel kellett volna készülni egy ilyen helyzetre, de most aztán pláne. Szóval?
Nem lehet ennyire hülyének lenni sem tudatlanságból, sem direkt.
Tanult tehetetlenség lesz ez. Az hogy senki nem "mer" valami jóval előrukkolni, mindenki csak csapódik a másikhoz, várja hogy majd a másik előjön valamivel.
Az értékrenddel van itt a baj szerintem. Kicsiben és nagyban ugyanaz a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!