Oroszország miért ezt mondja a háború kapcsán?
Figyelt kérdés
Ugye náluk a médiában nem azt mondják hogy háború van Ukrajnában, hanem hogy csak egy speciális katonai műveletet hajtanak végre.
Viszont ha jobban bele gondolok akkor a kettő nem zárja ki egymást nemde? Ennyi erővel bármire lehetne azt mondani hogy nem háború hanem csak különleges katonai művelet.
Vagy mi ebben az orosz logika?
2022. máj. 23. 09:47
1/5 simad válasza:
Azért mert meg akarják vezetni a népet...Az oroszok nagy része ellenzi ezt a háborút, így jobban be lehet adni hogy nácik stb... De látom te nem tudod mi az a háborús propaganda.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 tudom mi az, de akkor sem értem. Mivel a kettő nem zárja ki egymást, vagy ennyire alacsony stílü a propaganda?
2022. máj. 23. 10:02
3/5 anonim válasza:
Azért, hogy elvegyék az élét a dolognak. A "speciális katonai művelet" egy legitim, szükséges, már-már támogatható dolognak hangzik. A "háború" viszont egy rossznak, amit mindenki próbál elkerülni.
4/5 anonim válasza:
Hivatalos verzio az hogy doneck és luhanskot elismerte államként és az kért segítséget oroszországtól
5/5 anonim válasza:
Amiért a politikusok mindenhol "műveletnek" meg missziónak, meg békefenntartó beavatkozásnak és hasonlónak hívják (eufemizálják) a háborút. Rosszul csengő áthallása van a háború szónak, olyan érzeteket indít meg a polgárokban hogy húúúú ez engem is fog érinteni. Így meg azt a látszatot lehet kelteni semmi gond kedves választópolgár ez csakis a katonákat érinti, nem is olyan nagy ott a baj "csak" egy kis lövöldözés lesz, de téged nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!