Ukrajna milyen feltételel lenne hajlandó békét kötni? Belemmene hogy 1 2 tartományt elenged végleg?
Figyelt kérdés
Irreális hogy minden területük visszakovetelik meg a krimet is.
A krimet szerintem meg atomfegyverekel is megvedenek az oroszok mert az orosz foderacio tagja.
Márpedig ilyen nyilatkozatokat tesznek nemtudom ilyen makacssag mellet hogy lehetne végre vége a háborúnak?
2022. máj. 17. 19:03
1/42 anonim válasza:
Ők azt mondják jelenleg hogy ilyenbe nem mennek bele.
2/42 A kérdező kommentje:
1# igen de akkor meddig harcolnak évekig?
2022. máj. 17. 19:07
4/42 anonim válasza:
És minél tovább tart a háború annál rosszabb lesz nekünk is.
5/42 anonim válasza:
Hasonló esetben te mennyi területet lennél hajlandó átengedni Magyarországból?
6/42 A kérdező kommentje:
Oroszok nem fognak kivonulni oda ahol voltak ekkora szégyent nem viselnenek el több 10 e áldozat után.
Ez nem Afganisztán itt szem előtt vannak és ott az orosz kisebbség akik miatt harcolnak papíron.
Ez a konfliktus így hogy nem verték le gyorsan ukranokat egy gordiuszi csomora emlékeztet.
2022. máj. 17. 19:12
7/42 A kérdező kommentje:
5# én semmit mert nacionalista vagyok.ebben igazad van .
Inkább 100 evves háború mint a megadás.
2022. máj. 17. 19:13
8/42 anonim válasza:
Oroszok most zárnak katlanba 10 ezer ukrán katonát Szeverodonyecknél.
9/42 anonim válasza:
Az ukránok egyelőre azért harcolnak, hogy az oroszok ne bírjanak kitörni a Donbaszból, meg Odesszát mindenképp megvédik. Talán megpróbálják Herszont visszavenni.
10/42 anonim válasza:
Majd akkor kitörnek, problem solved.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!