Ukrajna milyen feltételel lenne hajlandó békét kötni? Belemmene hogy 1 2 tartományt elenged végleg?
Irreális hogy minden területük visszakovetelik meg a krimet is.
A krimet szerintem meg atomfegyverekel is megvedenek az oroszok mert az orosz foderacio tagja.
Márpedig ilyen nyilatkozatokat tesznek nemtudom ilyen makacssag mellet hogy lehetne végre vége a háborúnak?
Igen onnan k is nyomják őket szerintem is de utána mi lesz tovabbmennek oroszok és évek múlva újra kijevhez érnek ezutal jól elkészített terepen?
Vagy beerik luhankszal és donyeckel és ukránok folyamatosan támadni és próbálkozni fognak mint Irán az Irak Iráni háborúban ?
Csak hivatásos sereggel nem is de ha besorozna ő is a lakosságot akkor ki tudna állítani egy milliós haderot.
De nyilván nem ez a cél Ukrajnának el kell fogadni hogy tulelte ugyan a tamadast de 2 3 tartományt el kell engednie szóval vegulis túl el. de vesszít
Nemtudom olvastad e hogy kezd krónikus üzemanyag hiány kialakulni Ukrajnában finomítoik szét vannak bombazva tengeren meg blokád alatt vannak .lakosagnak már nem jut elég üzemanyag.kesobb ez még súlyosabb lesz.
És nézd meg az azovstall esetett előbb vagy utóbb az élelem gyógyszer hiany és a folyamatos bombazasok megtorik a védők
Mert ukránok nem evakualtak !!! Mint a mediajuk mondja hanem magadtak maguk orosz területre vitték őket fogságba az nem " evakualas xd"
De zelenszky ügyesen kommunikál meg kell hagyni.
Igen ok már mozgositottak is ezer ilyen erősek.
Oroszoknal csak hivatasosok és zsoldosok harcolnak most
Ukranoknal viszont teljes neppeseg harcba van állítva nyárra 1 milliós sereget akarnak felalitani az ellentamadasra .
Oroszok 200 e katonája akkor már tényleg kevés lesz.ezert lesz muszaly besorozni a lakosságot.
#5 / John_McClane
Az Ukránok nem bírnak végtelenül munícióval, meg ők sem szupermenek, hasonló veszteségeik vannak, mint az Oroszoknak, nem lehet a végtelenségig ellenállósdit játszani.
Meg min ölik egymást, amikor a lövészárok innen és túloldalán értik egymást, nyelvileg, és a megkülönböztetés végett használnak karszalagokat / virító színű sisakhuzatokat ?
16# az a baj 2014 ben hatalomra jutott egy Nyugat barát erő pontosabban inkább megbukot a Moszkva parti vezető.
Emlékszem ez az egész Majdan tér 14 és események és a mostani háború abból indult ki
Hogy 14 ben eu helyet eurazsiai gazdasági szövetségbe akart csatlakozni janokovics Ukrajnája.
Ez ellen mentek utcára aztán lett erőszak aztán lett meg nagyobb tüntetés aztán belelottek a tömegbe majd visszalottek
Megbukott a kormány
Aztán oroszok ellentamadasba mentek elvettek a krimet és kelet Ukrajnát
De ukránok viszatamadtak és csak donyeck luhanksz megye egy része maradt.
Oroszok azóta puha eszközökkel es pucskiserlettel is próbálkoztak visszatéríteni.de nem jött össze maradt a full scale háború.
De végső soron az se sikerült.
Marad a területi terjeszkedés annyit vinni amennyit tudnak.
Orosz területekből kell az Ukránoknak adni mese nincsen kárpótolni kell őket a veszteségükért.
A Volga jó lesz új határnak!!!!!
Költői kérdésként értem, hogy miért ölik egymást, nincs rosszabb a testvérnép háborúnál.
Én az Ukrán kiskatona helyében vagy menekült lennék, vagy rég megadtam volna magamat az Oroszoknak, és Zelenszkij és társai egy bunkerből, a valóságtól elszakadva játszhatnák az ellenállósdit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!