Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A karpataljai bombatamadas is...

A karpataljai bombatamadas is jol igazolja hogy jol tettuk hogy nem kuldtunk Ukrajnanak fegyvereket?

Figyelt kérdés

Ezt mondta a Fidesz. Szerinted jo meglatas ez?

Nekem ez olyan mint mikor valaki megakar verni. Tudom hogy nem tudom en ot megverni ezert hagyom hogy o verjen meg igy kevesebbet fogok kapni mint ha visszautnek.

Es ezzel fogom magam nyugtatni hogy ha visszautottem volna tobbet is kaptam volna.

A Fidesz is ezt fogja mondani ha szetbombazzak karpataljat is?

2022. máj. 4. 18:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20# és ukrajna mire verje a magát hogy azzal a hatalmas seregével nem tudja megvédeni magát csak nyugati fegyverekkel 😂 mert állíthatom hogyha semmit nem kapnak már rég vége lenne a háborúnak.

Elég feltünően harapófogóba akarják szorítani az ukránokat eléggé látszik a hadműveleteken és ha egyszer el zárják az utat az utánpótlästól onnatól kezdve eldőlt a harc. Majd ha esetleg tényleg bejelentik a háborút akkor neki megy komolyabban is és ha neki megy komolyabban akkor tényleg vége.

Ne legyél már annyira naív hogy azt hiszed nem tudna egyszerűen átmasírozni rajta ha akarna.

Érdekes kitört a háború minden orosz fegyver hirtelen sz@r lett 😀 (legalább is a nyugati orosz ellenes propaganda ezt mondja)

2022. máj. 7. 22:38
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ne legyél már annyira naív hogy azt hiszed nem tudna egyszerűen átmasírozni rajta ha akarna"

Akkor miért nem ezt csinálta? Épp erről beszéltem az előző válaszomban. Ha pár nap alatt átmasírozott volna az országon, akkor a halálos áldozatok száma a mostani töredéke lenne mind a civilek, mind az orosz, mind az ukrán katonák terén.

"Érdekes kitört a háború minden orosz fegyver hirtelen sz@r lett"

Nem hirtelen lett szar, hanem mindig is az volt. Legalábbis a döntő többségük. Ennek semmi köze a háború kitöréséhez.

2022. máj. 7. 23:31
 23/26 anonim ***** válasza:

22# dehogynem akik eddig pl elismertékna T-90-ről hogy egy rohadf jó harckocsi és nem egyszer bizonyított azok most valamiért most sz@rozzák.

Nehogy azt hidd hogy csak az orosz oldalon megy a propaganda.

Amúgy meg ha kedves amcsi barátaink nem puccsolják meg az orosz barát kormnáyt nemhogy nem történik ez mev de fel se vetődik a háború ötlete. De hát a hős demokrácia fáklyájának muszály mindenbe bele pofázni

2022. máj. 8. 00:06
 24/26 anonim ***** válasza:

"akik eddig pl elismertékna T-90-ről hogy egy rohadf jó harckocsi és nem egyszer bizonyított azok most valamiért most sz@rozzák"

Mihez képest. Mondjuk egy Abremssel vagy egy black pantherrel nyilván nem rúg labdába. Azért az is elég viccesen hangzik, hogy bizonyított, gondold csak végig, hogy kik ellen bizonyított. XD

index.hu/kulfold/2022/05/05/elfogytak-putyin-tankjai-a-hetfoi-paradehoz

"ha kedves amcsi barátaink nem puccsolják meg az orosz barát kormnáyt nemhogy nem történik ez"

Az ukrán nép puccsolta meg az orosz barát kormányt mert gyűlölik az oroszokat.

2022. máj. 8. 10:23
 25/26 anonim ***** válasza:
24# az abrams kik ellem bizonyított?
2022. máj. 8. 12:47
 26/26 anonim ***** válasza:
24# mondja ezt az ukrán kormály amerikai támogatással puccsolták meg (amúgy meg jó hülye akkor az ukrán nép mert ez az új kormány csak sz@rt hozott rájuk eddig addig az orosz barát sokkal többet tett mint ez
2022. máj. 8. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!