A karpataljai bombatamadas is jol igazolja hogy jol tettuk hogy nem kuldtunk Ukrajnanak fegyvereket?
Ezt mondta a Fidesz. Szerinted jo meglatas ez?
Nekem ez olyan mint mikor valaki megakar verni. Tudom hogy nem tudom en ot megverni ezert hagyom hogy o verjen meg igy kevesebbet fogok kapni mint ha visszautnek.
Es ezzel fogom magam nyugtatni hogy ha visszautottem volna tobbet is kaptam volna.
A Fidesz is ezt fogja mondani ha szetbombazzak karpataljat is?
Szóval ha jól értem:
1. "Nem küldünk fegyvereket, hogy ne bántsák a kárpátaljaiakat."
2. "Nem küldtünk fegyvereket, mégis bántják a kárpátaljaiakat."
3. "De jó, hogy nem küldtünk fegyvereket! A végén még bántanák a kárpátaljaiakat!"
putin bácsi egyelőre arra is képtelen, hogy Ukrajna 20%-át elfoglalja, hiába erőlködik. xD
Ja ez olyan mint mikor a vesztes foci csapat magyarázkodik, hogy miért lettél elverve. Fáradtak voltunk, nem volt elég idő felkészülni, covidos a csapat stb...
Akkor miért nem veti be a hadsereg 20 vagy 30 %-át, vicces gyerek? Ez lenne a logikus lépés egy ekkora blama után xD
16# azért nem vicces gyerek mert nincs értelme inkább tertson hosszabb ideig minthogy a jó minőségű harci eszközök sérüljenek.
De te biztos valami szakértő vagy hogy így kritizálod az oroszokat
"inkább tertson hosszabb ideig minthogy a jó minőségű harci eszközök sérüljenek"
Nyilván minél tovább tart annál több harci eszköz sérül. Plusz, ha pár nap alatt végig mentek volna Ukrajnán akkor most nem oroszország lenne abban a szánalmas balek szerepben akin az egész NATO plusz a teljes civilizált világ a hasát fogva fetreng a röhögéstől.
Persze mindenki tudja, hogy valójában pontosan az is volt a terv, hogy 3 nap alatt elfoglalják. Csakhogy a gagyi orosz hadsereg erre abszolút képtelen. XD
"De te biztos valami szakértő vagy hogy így kritizálod az oroszokat"
Én egyáltalán nem vagyok szakértője a témának, de amit itt leírtam az elég egyértelmű. Meg hát a szakértők is kb. mind ezt mondják, hát igen makacs dolog ez a valóság.
Az se mindegy, hogy a sz@r régi eszközökkel úgy agyonra lettek verve és beégtek, hogy öröm nézni.
De most őszintén te amúgy ezzel mit akarsz mondani? Be mentek Ukrajnába régi ócska vasakkal tudatosan kikapni? Mert a II. világháborús sz@rjaikkal nyilván kb. 0 esélyük van a modern nyugati fegyverekkel szemben. Vagy ezek a balfék ruszki terroristák már annyira elitták az agyukat, hogy ezzel sincsenek tisztában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!