Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A karpataljai bombatamadas is...

A karpataljai bombatamadas is jol igazolja hogy jol tettuk hogy nem kuldtunk Ukrajnanak fegyvereket?

Figyelt kérdés

Ezt mondta a Fidesz. Szerinted jo meglatas ez?

Nekem ez olyan mint mikor valaki megakar verni. Tudom hogy nem tudom en ot megverni ezert hagyom hogy o verjen meg igy kevesebbet fogok kapni mint ha visszautnek.

Es ezzel fogom magam nyugtatni hogy ha visszautottem volna tobbet is kaptam volna.

A Fidesz is ezt fogja mondani ha szetbombazzak karpataljat is?

2022. máj. 4. 18:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%

Szóval ha jól értem:

1. "Nem küldünk fegyvereket, hogy ne bántsák a kárpátaljaiakat."

2. "Nem küldtünk fegyvereket, mégis bántják a kárpátaljaiakat."

3. "De jó, hogy nem küldtünk fegyvereket! A végén még bántanák a kárpátaljaiakat!"

2022. máj. 5. 15:32
 12/26 anonim ***** válasza:
41%
11# a lengyel-kárpátaljai határ mentén történt a rakétatámadás ott meg annyi a magyar mint ózdon a közbiztonság
2022. máj. 5. 17:58
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Akik fegyvereket adnak az ukránoknak, meg fognak bünhödni, mert Putyin bácsi képes lesz azokat is megtámadni.
2022. máj. 6. 11:39
 14/26 anonim ***** válasza:

putin bácsi egyelőre arra is képtelen, hogy Ukrajna 20%-át elfoglalja, hiába erőlködik. xD

2022. máj. 6. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
14# az orosz haderő 5%-äval vicces gyerek
2022. máj. 6. 17:07
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Ja ez olyan mint mikor a vesztes foci csapat magyarázkodik, hogy miért lettél elverve. Fáradtak voltunk, nem volt elég idő felkészülni, covidos a csapat stb...

Akkor miért nem veti be a hadsereg 20 vagy 30 %-át, vicces gyerek? Ez lenne a logikus lépés egy ekkora blama után xD

2022. máj. 6. 20:34
 17/26 anonim ***** válasza:

16# azért nem vicces gyerek mert nincs értelme inkább tertson hosszabb ideig minthogy a jó minőségű harci eszközök sérüljenek.

De te biztos valami szakértő vagy hogy így kritizálod az oroszokat

2022. máj. 7. 14:40
 18/26 anonim ***** válasza:

"inkább tertson hosszabb ideig minthogy a jó minőségű harci eszközök sérüljenek"

Nyilván minél tovább tart annál több harci eszköz sérül. Plusz, ha pár nap alatt végig mentek volna Ukrajnán akkor most nem oroszország lenne abban a szánalmas balek szerepben akin az egész NATO plusz a teljes civilizált világ a hasát fogva fetreng a röhögéstől.

Persze mindenki tudja, hogy valójában pontosan az is volt a terv, hogy 3 nap alatt elfoglalják. Csakhogy a gagyi orosz hadsereg erre abszolút képtelen. XD

"De te biztos valami szakértő vagy hogy így kritizálod az oroszokat"

Én egyáltalán nem vagyok szakértője a témának, de amit itt leírtam az elég egyértelmű. Meg hát a szakértők is kb. mind ezt mondják, hát igen makacs dolog ez a valóság.

2022. máj. 7. 19:14
 19/26 anonim ***** válasza:
18# de nem mindegy hogy a sz@r régi eszközök sérülnek vagy az újjak
2022. máj. 7. 20:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Az se mindegy, hogy a sz@r régi eszközökkel úgy agyonra lettek verve és beégtek, hogy öröm nézni.

De most őszintén te amúgy ezzel mit akarsz mondani? Be mentek Ukrajnába régi ócska vasakkal tudatosan kikapni? Mert a II. világháborús sz@rjaikkal nyilván kb. 0 esélyük van a modern nyugati fegyverekkel szemben. Vagy ezek a balfék ruszki terroristák már annyira elitták az agyukat, hogy ezzel sincsenek tisztában?

2022. máj. 7. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!