A karpataljai bombatamadas is jol igazolja hogy jol tettuk hogy nem kuldtunk Ukrajnanak fegyvereket?
Ezt mondta a Fidesz. Szerinted jo meglatas ez?
Nekem ez olyan mint mikor valaki megakar verni. Tudom hogy nem tudom en ot megverni ezert hagyom hogy o verjen meg igy kevesebbet fogok kapni mint ha visszautnek.
Es ezzel fogom magam nyugtatni hogy ha visszautottem volna tobbet is kaptam volna.
A Fidesz is ezt fogja mondani ha szetbombazzak karpataljat is?
A Fidesz hülye, hülyeségeket is beszél.
Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy ha meg küldtünk volna fegyvereket, akkor már rég vége lenne a háborúnak és most nem lett volna lebombázva Kárpátalja.
"Nem küldtünk fegyvereket és mégis kárpátalját bombázták. Azaz hülyeséget mond a fidesz."
Mi nem, de északi szomszédunk igen. A támadás pedig Volócon történt a szlovák lengyel határ közelében. Ha a lengyelek és a szlovákok sem küldenek /engednek át semmit akkor nem is lett volna semmi bombázás
Küldjünk íjjat meg nyilat mellé még pár kőbalta is mehet.
Az ukránok mikor segítettek nekünk? 56-ba is remgeteg ukrän harcolt ellenünk, kizsákmänyolnak elnyomnak minket pusztítják a nemzeti jelképelet.
A magyarság konkrétan eggyik legfontosabb helye vereckén a műemlék tele van rajzolva letörve a kereszt eggyik része ezekndk a barbároknak segítsünk kössz de nem
Függetlenül a Kárpátalján történt támadástól jól tettük hogy nem küldtünk fegyvert.
Azért mert drága, nekünk sincs és semmit sem tesz hozzá a végeredményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!