Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A karpataljai bombatamadas is...

A karpataljai bombatamadas is jol igazolja hogy jol tettuk hogy nem kuldtunk Ukrajnanak fegyvereket?

Figyelt kérdés

Ezt mondta a Fidesz. Szerinted jo meglatas ez?

Nekem ez olyan mint mikor valaki megakar verni. Tudom hogy nem tudom en ot megverni ezert hagyom hogy o verjen meg igy kevesebbet fogok kapni mint ha visszautnek.

Es ezzel fogom magam nyugtatni hogy ha visszautottem volna tobbet is kaptam volna.

A Fidesz is ezt fogja mondani ha szetbombazzak karpataljat is?

2022. máj. 4. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen jo meglattas.
Nem ez helytelen meglattas.
Is-is valamit mondani kellet de nem ugy hogy hibannak tunjon a multbeli cselekedet.
36 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

A Fidesz hülye, hülyeségeket is beszél.

Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy ha meg küldtünk volna fegyvereket, akkor már rég vége lenne a háborúnak és most nem lett volna lebombázva Kárpátalja.

2022. máj. 4. 18:47
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Kőkemény egy támadás érte Kárpátalját két hónap alatt. Az is egy olyan területet ért ahol alig élnek magyarok és simán átmehetnek rajta Romániából vagy Szlovákiából érkező szállítmányok is. A lengyel határ környékét, ahol szállítják a sok fegyvert, azt viszont bombázták is rendesen.
2022. máj. 4. 18:51
 3/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok fideszes de aki fegyvereket akar küldeni az nem normális.
2022. máj. 4. 18:52
 4/26 meszike91 ***** válasza:
37%
Nem küldtünk fegyvereket és mégis kárpátalját bombázták. Azaz hülyeséget mond a fidesz. De amúgy ők is megszavazták az eu-s fegyverszállításokat, csak erről itthon szeretnek hazudni.
2022. máj. 4. 19:01
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha küldünk fegyvereket, ha nem akkor csapást fognak mérni a ruszkik egész Ukrajna területén katonai (vannak vélt) célpontokra mert háború van.
2022. máj. 4. 19:24
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

"Nem küldtünk fegyvereket és mégis kárpátalját bombázták. Azaz hülyeséget mond a fidesz."

Mi nem, de északi szomszédunk igen. A támadás pedig Volócon történt a szlovák lengyel határ közelében. Ha a lengyelek és a szlovákok sem küldenek /engednek át semmit akkor nem is lett volna semmi bombázás

2022. máj. 4. 20:34
 7/26 anonim ***** válasza:
74%
6: hagyjad. Ezek a földrajzhoz sem értenek. "ÓegyGé" színvonal.
2022. máj. 4. 20:54
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
O1G
2022. máj. 5. 10:49
 9/26 anonim ***** válasza:
33%

Küldjünk íjjat meg nyilat mellé még pár kőbalta is mehet.

Az ukránok mikor segítettek nekünk? 56-ba is remgeteg ukrän harcolt ellenünk, kizsákmänyolnak elnyomnak minket pusztítják a nemzeti jelképelet.

A magyarság konkrétan eggyik legfontosabb helye vereckén a műemlék tele van rajzolva letörve a kereszt eggyik része ezekndk a barbároknak segítsünk kössz de nem

2022. máj. 5. 12:45
 10/26 anonim ***** válasza:
85%

Függetlenül a Kárpátalján történt támadástól jól tettük hogy nem küldtünk fegyvert.

Azért mert drága, nekünk sincs és semmit sem tesz hozzá a végeredményhez.

2022. máj. 5. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!