Ukrán informatikusok ILYEN DRÓNNAL harcolnak! Miért kell ehhez informatikatudás és mégis hogy működik ez a fegyver?
https://www.youtube.com/watch?v=CUSxkpd-k9s&t=1s
Állítólag ukrán informatikusok fejlesztették ezt a drónos támadást.
Egyrészt nem értem, hogy ehhez miért kell informatikai tudás és pontosan hogyan működik?
Annyit látok a videóból, hogy valamit leejtenek és viszonylag elég pontosan.
1:20-tól látható, ahogy az a bombaszerű valami a kocsi tetőablakán keresztül bezuhan az utastérbe. Hogy ez csupán szerencse, vagy ilyen precíz a fegyver azt nem tudom.
Aki ismeri ezt a fejlesztést, tudna bővebb infót erről írni?
ez csak teszt videó,el ne hiddje hogy youtube-on igazi háborús videót talál!:)
Nyilván ez egy teszt drón,vagyis sima közönséges drón,vagyis simán gyártanak ezret mert na..
13
hidjétek*
Jó,ne vedd le a fejemet mert hulla fáradt vagyok
"hidjétek"
És ez mi?
Vagy én vagyok túl öreg és ezt a szót így kell írni mapanság? Így tanítják?
Olyan mint a hadjuk :D
De hadjuk is... aki egy ilyen látványosan rommászerkesztett videóról elhidszi, hogy valódi az annyit is ér! Az oktatás és az ország szégyenei vagytok!
14
Értem...
Láttom te meg olyan rohadt bunkó vagy,hogy nem tudod értelmezni hogy mit írok csak kötetni tudol!
"Jó,ne vedd le a fejemet mert hulla fáradt vagyok"
Vagyis tegnap leutaztam 100 km nagy táskával..
B...ki,nem csodálkozom hogy mai társadalom idegbeteg,főleg ilyen zsémbes magaslóról beszélő kötöszködö mihaszna emberektől!
A helyesírás nem fizikai, lelki állapot kérdése, hanem intelligenciáé. Fáradtan is tudni kell helyesen írni. Elnézést, hogy kiakadok ilyeneken, de rohadtul elegem van abból, hogy egyesek még a nevüket sem tudják helyesen leírni ha nincs náluk az igazolványuk amiből ki tudnák másolni.....
100 km meg kerékpárral sem sok :D
17
Fhú de gáz vagy..
Ha fáradt vagy,akkor kimerülsz,vagyis nem tudsz koncentrálni egy adott dologra..
Fogadjunk hogy sose voltál kolis,és ezért nem tudhatod,vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!