Ukrán informatikusok ILYEN DRÓNNAL harcolnak! Miért kell ehhez informatikatudás és mégis hogy működik ez a fegyver?
https://www.youtube.com/watch?v=CUSxkpd-k9s&t=1s
Állítólag ukrán informatikusok fejlesztették ezt a drónos támadást.
Egyrészt nem értem, hogy ehhez miért kell informatikai tudás és pontosan hogyan működik?
Annyit látok a videóból, hogy valamit leejtenek és viszonylag elég pontosan.
1:20-tól látható, ahogy az a bombaszerű valami a kocsi tetőablakán keresztül bezuhan az utastérbe. Hogy ez csupán szerencse, vagy ilyen precíz a fegyver azt nem tudom.
Aki ismeri ezt a fejlesztést, tudna bővebb infót erről írni?
A típus nem látszik, de ez egy szimpla - akár kereskedelmi forgalomban is kapható - drón volt. A töltetet teljesen "vakon" engedi el, ami függőlegesen zuhan és esik ahova esik. Szimpla mázli hogy pont beesett az autó tetőablakán. A robbanás nagysága alapján nem túl nagy, 0,5-1 kg-nál nem lehet nagyobb a mérete. Nem kellett ide semmi fejlesztés egy sima kerdrónból megcsinálható.
Ami érdekes, hogy bár elég alacsonyan van kb. 50-100 m, fura hogy nem észlelték és nem nyitottak rá tüzet.
Hallod tesó... Ez mi volt?
ennél egy M80-as petárda nagyobbat szól :D
Lásd: https://www.youtube.com/watch?v=Pi0I1CmokoQ
A tezsvírek a sarkon 10x nagyobb füstüt eregetnek a sarkon az elfbárból :DDDD
El ne higgyátek már!!!!
Ez akkora kamu mint ide Felcsút.
Így működik az egységsugarú fidesz szaazó... mindent is elhisz amit lát.
Ja a fejlesztésről akartam még írni. Figyeld meg a "bombát" hogy esik lefelé. Félúton fordul el és olyan fura mozgása van mint amikor dróron lóálsz egy vizes palackot. de drótot nem látni...
A "robbanás" pedig miért csak oldalra csapott ki? A tetőablakon ahol bement a "bomba" - tehát nyitva van, ott nem füstölt. Éééérdekes! :D
Keress rá arra hogy Bayraktar TB2
Na ezek az igazi drónok és látni fogod mit művelnek az oroszokkal. Még a tankokat is képesek kilőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!