Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért kell tovább provokálni...

Miért kell tovább provokálni az oroszokat?

Figyelt kérdés

Szergej Lavrov:

"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint valós a veszélye annak, hogy az ukrajnai háború atomháborúvá fajul, és a harmadik világháború kitörésére is komoly esélyt lát – írja a BBC.

Lavrov az orosz First Channel műsorában hangsúlyozta:

„A veszély komoly, valós, nem lehet alábecsülni”

[link]

Értem én, hogy a vezető politikusok meg elemzők ezt csak amolyan oroszos elrettentésként tartják számon, de sztem meg pont nem arról híresek az oroszok, hogy csak úgy üresen fenyegetőzzenek....De nem baj, küldje a nyugat tovább a fegyvereket, hátha kirobbanthatják végre a hőn áhított harmadik vh-t.

2022. ápr. 26. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
"az újságírók kérdésekkel provokáltak". 1956-ban a forradalmárok is provokálták a szovjetúniót, mert 1849-ben is...
2022. ápr. 26. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

7! Mi a fene? Már itt tartunk? Nem úgy volt, hogy "Nem kéne húzgálni a medve bajszát, mert odab**z egyet a mocskosusának?" most már attól félsz, hogy vesztenek az oroszok és utána majd bosszúból megmutatják a mocskosusának? Ha így lesz, akkor sajnos elpusztulnak mint civilizáció velünk együtt, mert a "mocskosusának és a mocskosnyugatnak" megvan a képessége, hogy elpusztítsa az orosz városokat mind egy szálig.

Tényleg ez a cél? Egy totális Kína és India uralta világ, ahol érdemben sem Oroszország sem a nyugati világ -leszámítva Ausztráliát és Új-zélandot- nem vagy alig létezik? Mert ez lesz ekkor.

2022. ápr. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!