Miért kell tovább provokálni az oroszokat?
Szergej Lavrov:
"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint valós a veszélye annak, hogy az ukrajnai háború atomháborúvá fajul, és a harmadik világháború kitörésére is komoly esélyt lát – írja a BBC.
Lavrov az orosz First Channel műsorában hangsúlyozta:
„A veszély komoly, valós, nem lehet alábecsülni”
Értem én, hogy a vezető politikusok meg elemzők ezt csak amolyan oroszos elrettentésként tartják számon, de sztem meg pont nem arról híresek az oroszok, hogy csak úgy üresen fenyegetőzzenek....De nem baj, küldje a nyugat tovább a fegyvereket, hátha kirobbanthatják végre a hőn áhított harmadik vh-t.
Szerintem ti is tudjátok, hogy mire gondolok. Ukrajna egy velejéig korrupt, rothadó ország egy olyan elnökkel, aki két éve az ukrán földeket kezdte kiárusítani a nyugatnak, IMF hitelért cserébe.
De most ezt az országot tömik fegyverekkel, ezt az elnököt éltetik, és emiatt az ország miatt alakul a III.vh.
Fordítsuk orosznyalóról magyarra a kérdezőnket:
Jaj, hogy van pofájuk ezeknek a rohadt ukránoknak harcolni ahelyett, hogy sóval és kenyérrel fogadnák a felszabadító Szovjetu....Oroszországot, és dicső maszkulin katonáit, hát nem tudják, hogy imperialista iga alatt szenvednek?
na megvan a kérdés, most mehetsz felvenni a krumplidat
amikor a ruszkik megint szétlövik Budapestet akkor majd megköszönjük nektek
nem, az ukránok nem harcolnak, hanem lövetik halálra a civil lakosságot az oroszokkal.
A liberális világnak inkább a b.zulással kéne foglalkoznia, nem a hadvezetéssel.
Sokeszű nyugat majd milyen arcot vág, amikor elfogy az oroszok gyalogsága, fegyverzete, és ott ülnek már csak a több ezer atomtölteten....
Na vajon, mi lesz???
"Ukrajna egy velejéig korrupt, rothadó ország egy olyan elnökkel, aki két éve az ukrán földeket kezdte kiárusítani a nyugatnak, IMF hitelért cserébe."
Ha az Ukrajnát kicseréled Magyarországra a mondatodban (mert 99%-ban erre is igaz az állításod), akkor is az lenne a véleményed, hogy az oroszok jogosan támadják meg, bombázzák le, szállják meg, mert korrupt, rohadó ország nem megfelelö vezetöevel???
Ha erre IGENNEL válaszolsz, akkor eláshatod magad, ha NEMMEL, akkor szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!