Igaz az a hír (közösségi oldalon olvastam, szóval nem tudom, hogy valódi-e vagy álhír), hogy az oroszok az általuk megszállt ukrajnai területekről Szibériába, a GULAG-hoz hasonló táborokba viszik a helyi embereket?
Világ: Szibériába telepíti Putyin az ukrajnai menekülteket | hvg.hu
Buszokon hallgatják ki a menekülteket az oroszok, mielőtt Szibériába szállítják őket | 168.hu
Persze, meg csecsemőket esznek reggelire. Az ukrán menekültek Ukrajna irányába mozdulnak, nem az oroszok felé. Oroszajkú menekültek mennek Oroszország felé, azokat meg ideiglenesen ott próbálják elhelyezni, ahol helyük van. Ezek propaganda cikkek fordításai, amik azt célozzák hogy az otthonukat elhagyó szerencsétlenek inkább nyugat felé mozduljanak.
Szibériába nem civileket fognak vinni, hanem makacskodó hadifoglyokat, szélsőjobbosnak titulált személyeket. Mondjuk ez sem túl szép dolog.
Ukrajna, nem nàci, hanem liberàlis, ami jò.
Amùgy szerintem igaz a hìr (putyin embertelen, tömeggyilkos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!