Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez valós vagy megrendezett...

XX.XX kérdése:

Ez valós vagy megrendezett hogy az ukránok lábon lövik az elfogott orosz katonákat?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk ha valós, én Putyin helyében már küldeném az atomot.

2022. márc. 27. 22:12
A kérdező szavazást indított:
valós
megrendezett
28 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Az ukránok védelmére szól, hogy ahhoz képest hogy korábban élve elégették az orosz civileket, ez már fejlődésnek számít!
2022. márc. 27. 22:14
 2/28 A kérdező kommentje:
Akkor Putyin puhapöcs, én már küldeném a nehézbombázókat és a taktikai atomot, szarnék rá ki mi mit mond
2022. márc. 27. 22:15
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
A politika nem teljesen így működik...
2022. márc. 27. 22:16
 4/28 anonim ***** válasza:
37%

1. Megrendezett is lehet. Ezt nem lehet tudni. Minden ilyet szkeptikusan kell kezelni.

2. Az is lehet, hogy jó okuk volt rá. Lehet, hogy előtte civileket öltek, nőket erőszakoltak meg. Akkor én nem csak lábon lőttem volna őket, hanem levgátam volna a farkukat.

3. Valós is lehet. Nem csak oroszok lehetnek kegyetlenek a háborúban, hanem a másik fél is.

Nem lehet tudni semmit. Csak akkor tudhatsz bármit is, ha ott vagy személyesen a fronton.

2022. márc. 27. 22:17
 5/28 anonim ***** válasza:
62%
Ezek a balosok által imádott ukránok... Eddig is elnyomták a kisebbségeket. Ez egy nagyon primitív kultúra. Nézzük már meg, hogy viselkedik a nagykövetük és az elnökük. Ezek gonosz emberek.
2022. márc. 27. 22:20
 6/28 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, én is sokkal keményebb lennék. De ezek orosz többségű városok, ezeket nem bombázhatja. Az ukránokat én is visszaküldeném a kőkorszakba. Gusztustalan, ahogy viselkednek. Az elnökük háború idején követelőzik...
2022. márc. 27. 22:22
 7/28 A kérdező kommentje:
Ez nem politika, ez háború (vagy hívják aminek akarják)
2022. márc. 27. 22:22
 8/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha ez valós, akkor ez háborús bűncselekmény. és ezeket támogatja a világ. Az oroszok meg az agresszorok ugye?
2022. márc. 27. 22:27
 9/28 anonim ***** válasza:
64%

#4 Nyugodt lehetsz benne, hogy ilyet az oroszok biztosan nem csinálnak.El is mondom miért.

Na nem azért, mert annyira jó emberek, hanem mert így is presztizsvesztéssel járt nekik a háború.Emiatt-és ez egyértelműen látszik is-próbálnak minél kisebb károkat okozni a civileknek, a foglyokkal pedig nem hiszem, hogy ezt teszik.Gondolj csak a Kígyó-szigeti esetre, ahol kiderült, nem halt meg a "13 szigetőr", hanem mind a 80+ katona él és virul, csak hadifogságban vannak.Na ennyit erről.

2022. márc. 27. 22:57
 10/28 anonim ***** válasza:
31%

Az oroszok csak annyira "kedvesek", hogy agyonlőttek egy idős házaspárt a kocsijukban...

Videó is van róla de ha azt ide kitenném akkor egyből kitiltanának.

Ezek után nem meglepő, hogy lábon lövik az orosz katonákat...

2022. márc. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!