Igaz hogy az orosz hadsereg a 2. legerősebb hadsereg?
21:52
Max csak vót, mert nagy vót a promo…most láthatjuk..
Csak a 2. legnagyobb (2. legtöbb katonával rendelkező) és az atom arzenál tekintetében igaz.
Harcértékben már valószínűleg a Kínai előtte jár, és a Brit vagy a Francia sincs nagyságrendekkel mögötte.
"Max csak vót, mert nagy vót a promo…most láthatjuk.."
Ha mindent bevetettek volna, akkor már egy épület sem állna Kijevben. Most csak a leharcolt szemetet lövik el, aminek már lejárt a felhasználási ideje...
"Ha mindent bevetettek volna, akkor már egy épület sem állna Kijevben. Most csak a leharcolt szemetet lövik el, aminek már lejárt a felhasználási ideje..."
Hát én megértem, hogyha valamiről, ami iránt rajongunk, le hull a lepel, hogy mégsem annyira szipi-szupi, nehéz ezt feldolgozni. Azonban polgártársam, lassan meg kell barátkoznotok a gondolattal, hogy valami gigszer van kedvenc országotok hadseregével.
Kérdező! Szerintem az elmúlt 3 hét elég velős választ adott erre. Az orosz hadsereg mítosza a múlt, nem olyan erősek. Bár aki informálódott szakmai írásokból, az tudta, hogy a konvencionális hadviselés tekintetében vannak korlátjaik. Vélhetően a kínai már erősebb, és harcászati tudásban már a britek, a franciák és az izraeliek is jobbak lehetnek.
Igen.
Vannak eszközök amiben messze a legtöbb darabszámmal is rendelkezik.
Tüzérségi lövegek,és a tankok számában messze megelőz minden más hadsereget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!