Mik a különleges képességei a B-52 repülőnek?
Figyelt kérdés
tegnap 17:09
1/5 anonim 

válasza:

Repül egymás mellett a B52 és az F16.
Az F16 pilótája, csinál néhány akrobatikus manővert és átszól a másik pilótának.
- Na és te mit tudsz ?
- Várj mindjárt megmutatom.
Eltelik 5 perc de nem történik semmi.
- Na mikor mutatod ?
- Figyelj. Hátra mentem, elszívtam egy cigit ittam egy kávét és szartam egy nagyot. Ezt csináld utánam 3000 lábon.
2/5 Jeffrey Spender 

válasza:

Nagy mennyiségű robotrepülőt tud hordozni, és célba juttatni.
3/5 anonim 

válasza:

Nagyon messzire nagyon sok demokráciát képes importálni.
4/5 anonim 

válasza:

Magas teherbírás, nagy hatótávolság, jó túlélőképesség, sérülésállóság (masszív sárkány, 8 hajtómű - amiből nem gond ha pár kiesik). S mindezt nagyon olcsón, mert a gépek már megvannak csak karban kell őket tartani.
5/5 anonim 

válasza:

Bombard 52 azaz B52
52Mt bom bát tud a célterület fölé vinni. Utána kinyílik a zsilip. A gravitáció hatására ahogy Newton törvénye szól. Kiszorított víz tömege fajsúly. Ezért 1cm3 arany 33 tonna, utánna maghasadás következik, egy láncreakció, nagyon erős lökéshullám, majd hatalmas égés, amely minden oxigént eléget , vakuum keletkezik és ekkor kinyílik egy pillanatra az időkapu előre és hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!