Sok magyar kommentelő miért imádja ennyire Putyint? Mindig azzal évelnek, hogy igaza van....de ha minket bombáz szét és a mi házainkat lövi ki rakétával, akkor is ezt fogják mondani? Ugyanis az elnök úr egyre nyugatabbra bombáz.
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 21:38
21/24 anonim válasza:
18-19. Te miről beszéltek, hogy jön ez a kommentemhez? Ki titkosított mit? meg Eu kivágna minket??? Mi van? 17.
22/24 anonim válasza:
#21 19-es vagyok, és 16-ost akartam írni, elírtam bocsi.
23/24 anonim válasza:
Az igazságot szeretjük, nem Putyint. A Fideszt.pont azért utáljuk mert 12 év alatt annyit hazudtak, mint égen a csillag.
24/24 anonim válasza:
Mert szolgalelkűek. Az egész háború csak az oligarcha autokrata putyin hatalmának növeléséért megy. Az oroszok egy elmaradott nép ott mindig csak diktatúrák voltak eddig. Sok szabadságharcot levertek már európában. Az orosz sorkatonák, átlagemberek jobban járnának nyugati politikai vezetéssel mint egy öreg komcsi diktátorral mert nem kellene meghalniuk a semmiért és nem lennének agyonszankcionálva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!