A magyar katonák vajon hajlandóak lennének orosz oldalra állni?
Figyelt kérdés
Fehéroroszországban úgy hírlik a katonák nagy része nem hajlandó Ukrajna ellen harcolni. Persze, ez is lehet ukrán propaganda hír.
De ha esetleg Orbán a választás után teljesen beállna Putyin mögé, katonailag is akkor mit gondoltok a magyar katonák hajlandóak lennének átállni és huszonév NATO-tagság után részt venni egy orosz szövetségi rendszerben?
2022. márc. 13. 16:20
11/14 anonim válasza:
#9 Állampolgárként köteles vagy megvédeni a hazádat. Pont.
12/14 anonim válasza:
#11:
Akkor te menj háborúzni, ha ez a vágyad. Én, amint eldörren itthon az első határon belüli lövés, már le is léptem. Pont.
13/14 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem léphetsz le, mert amint hadi állapotot vezetnek be, a férfiak számára megszűnik a kilépés lehetősége a határokon. Ez mindenhol így van. Mivel NATO tag vagyunk, ezért arra is megvan a lehetőség, hogy dezertálás esetén utánad menjenek, hacsak nem valami balkáni országba menekülsz, ami nem NATO hatáskör alatt van. Nem is értem miért veszi fel valaki a magyar állampolgárságot, ha utána nem vállalja a vele járó kötelességeket.
14/14 anonim válasza:
Eleget fájt már a fejem ezmiatt a "csodálatos" ország miatt, voltam olyan helyzetben, hogy el kellett döntenem, hogy számlát fizetek, vagy eszek, nehogy már ezért én még háborúzzak, és lelövessem magam. Elég átmenni a szomszédba Ausztriába, az nem Nato tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!