Miért van az, hogy ennyi támogatás ellenére sem hajlandóak szülni a mai magyar nők?
Ezeket a támogatásokat nem az alsó középosztályra és a szegényekre szabták,amiket felsoroltál.
Másrészt hiába szülnek az emberek,ha a legtöbben 120-150 ezret keresnek.
Ahol többet lehet és munka is van,ott meg 150 alatt már albérlet sincs.
15 milliós hitelt valamiből vissza is kell fizetni.
Ha engem kérdezel ez amit csináltak a CSOK-kal nagyobb kár,mint haszon.
- ha a támogatásoktól és a jóléttől jönne meg a szülési kedv, akkor nem a fejlődő országokban lenne a legnagyobb a szaporulat, és a nyugati fejlett országokban nem öregedne el mindenhol a népesség
- ahhoz hogy egy nő szüljön, kell egy férfi is, aki szeretne családot vállalni
- nemcsak Magyarországon, szinte minden fejlett országban csökken és öregedik a népesség
"Mi kellene még nekik?"
Például egy élhető haza, ahol a gyerekeiknek is van jövője. Egy nyugati jóléti társadalom. Meg ahol nem azért kellene hogy szüljön a nő hogy legyen adófizető és dolgozó haszonállat utánpótlás. Jól teszik ha nem szülnek. Lecsökken a lakosság 6 millióra? Na és akkor mi van? Lehet hogy pont az kell ahhoz hogy a parazita is kipusztuljon, ha nem lesz elég munkaerő akkor tán a mások munkájából élősködő és gazdagodó is kevesebb lesz.
Az államosítások idején a lakosságtól elvették a magántulajdonú megélhetési forrásaikat és modern rabszolgák lettek a TSZ-ben vagy gyárakban. Ezen a grafikonon jól látható a hatása, 1950 környékén a gyerekvállalási kedv zuhanórepülésbe váltott ami napjainkig is tart:
A grafikon az egész országra is érvényes. Modern rabszolgaságban nem fog szülni a nő. És azon nem támogatással lehet segíteni, hanem az élősködés megszüntetésével. Miért, ha támogatják a nőt akkor megszűnik a korrupció és élhető lesz az ország?
Nem kezdem el magyarázni neked, mi támogatás és mi nem. Mi lehetőség és mi nem.
DE! Megkérdezem tőled tisztelettel, milyen zenét szeretsz. Részletesen sorold fel, azt is, mikor mit érzel. Amikor z megtörtént. zsákba varrlak, a legkedvesebb számaidat játszatom le a leghíresebb kedvenc művészeiddel, és korbáccsal figyelmeztetlek, táncolni kéne. És nem fogom érteni, ennyi kedvedre való dolog ellenére sem táncolsz. De majd megtanítlak én...
Nahát, ezek a hálátlan, maji fijatalok nem akarnak egy diktatúrába 5 gyereket vállalni, ahol már lassan heti 90 órát akarják dolgoztatni az embert, hogy fele annyit keressen, mint nyugaton 40 órában, úgy beszélnek velük a munkahelyeiken, mint egy rühes kutyával, orvos és tanár már lassan nincs az országban, stb.
Én nem is értem, hogy miért nem vállalnak egyből 8 gyereket ezek a hálátlan maji fijatalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!