Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem változik a frontvona...

Miért nem változik a frontvonal? Mi történik? Az oroszok nem tudnak vagy nem akarnak továbbmenni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 11:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
#10 úgysem érti meg. A hülyézés viszont megy.
2022. márc. 8. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Ismeritek egyáltalán a Hágai Egyezményt, ENSZ Alapokmányát vagy a Genfi Egyezményt?

A tűzszünet és a fegyverszünet közötti alapvető különbség abban rejlik, hogy míg a tűzszünet a harci cselekményeket csak ideiglenes jelleggel függeszti fel, addig a fegyverszünet megkötése a háború jogilag történő megszűnését célozza.

Az orosz hadsereg hétfőn tűzszünetet tart és humanitárius folyosókat nyit meg több ukrán városban.

2022. márc. 8. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ismerem igen a definiciokat 🙂

A tűzszünet az amikor a felek megállapodnak abban, hogy egy bizonyos időre mindenféle harci cselekményt leallitanak.

Na most ilyen nincs érvényben. Mint írtam, humanitárius folyosok vannak de ettől még pl a város másik felében igenis dulnak a harcok.

Ezek nemhogy a tűzszünetet nem tartják be, de még a humanitárius folyosókat sem tudják garantálni. Az oroszok ugyanígy támadnak ott is.

10-es voltam

2022. márc. 8. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tudom mit nem lehet érteni azon, hogy nincs se fegyver- se tűzszünet sem humanitárius folyosó. Hiába jelentik be ha nem tartják be. Humanitárius folyosót is hányszor adtak, és mégis mindegyiket lőtték. Szép dolog egyébként, hogy ennyire becsületesnek hiszik az oroszokat egyesek.
2022. márc. 8. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

13-as vagyok.

Pontozd le nyugodtan a válaszom de ettől még ezaz igazság.

2022. márc. 8. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Politikai és katonai oka egyaránt lehet, de hogy pontosan mi jár Putyin fejében, milyen titkos háttér tárgyalások mennek... Na azt nem fogja a sajtó megírni, talán majd pár hét, hónap múlva ki lehet matekozni az apró morzsákból.
2022. márc. 8. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Lokálisan ELVILEG pár területre vonatkozóan valóban van/volt tűzszünet, amit az oroszok nem tartanak tiszteletben (meg valószínűleg emiatt az ukránok sem).
2022. márc. 8. 13:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt láttam az Euronews riportban,hogy alkudoznak mind a tűzszünetről, mind a humanitárius folyosóról.

Az oroszok azt akarják, hogy feléjük menjenek ki a civilek, de ebbe az ukránok nem mennek bele. A ruszkik nem akarnak megnyitni semmit az ukrán oldalon, mert eszükben sincs hagyni, hogy feltöltsék a készleteiket az ukránok, elvégre ostrom van, pont az a céljuk, hogy kiéheztetik őket és kifogyasztják a muníciót és nem tudják ellenőrizni, hogy nem szállítanak e be nekik vizet, élelmet, lőszert, hogy tovább ellenállhassanak.

Nyilván persze az orosz oldalra csak ruszki lakosok mennének, azokat sajnálják, mert az ukránokat, mint éhes szájat, amelyik fogyasztja a védők készleteit, eszükben sincs kiengedni, semmi áron.

Valóban vittek ki pár busszal embereket, de az oroszok felé lehet csak folyosó.

2022. márc. 8. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy az ukránok felé az oroszok lövik a kimenekülőket, az oroszok fel meg az ukránok, pláne, hogy férfiak is igyekeznek lelépni. azt meg tiltják.
2022. márc. 8. 13:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva szerintem lehet, hogy az oroszok célja az, hogy kettészakítsák Ukrajnát egy keleti, meg egy nyugati részre, mint Koreánál, Vietnamban, vagy az NSZK-NDK esetén volt.

Megszerzik még a kikötőket délen és ez uralható, mert orosz többségű lenne a lakosság, Kijev meg nem is kell nekik, csak támadják majd egy kicsit, hogy elvonjon erőket onnan, ahol valóban foglalni akarnak.

Betörhetnek majd a leendő nyugat-Ukrajnai részbe is, hogy amikor elérték valódi céljaikat, akkor a tárgyalások során onnan kivonuljanak engedményekért cserébe.

Nagyon így néznek ki a csapatmozgások.

2022. márc. 8. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!