Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok mi lesz a...

Mit gondoltok mi lesz a háború kimenetele ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 09:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mégis leszáll!
2022. márc. 5. 10:44
 22/32 anonim ***** válasza:
34%
Putyint megbuktatjak. Zelinszkijt hősként unneplik. Az Ukran menekültek ELVESZIK a munkát a magyaroktól.
2022. márc. 5. 11:06
 23/32 anonim ***** válasza:
72%

"Ezt nagy lökéshullámú de kisebb radioaktív sugárzású atomfegyverrel az oroszok szétrombolják, csak kb. 30x30 km-es övezet lesz lakhaltan egy fél évszázadra."

Azt ugye tudod, hogy egy atombomba által sújtott terület heteken belül már lakható? Ezt már máshol is írtam, de amikor a szovjetek felrobbantották a Cár-bombát, a robbanás epicentrumától két kilométerre pár órával a robbanás után már csak 1,2 rem/évnyi sugárzást mértek, ami egyáltalán nem számít veszélyesnek. A paksi atomerőműben dolgozók számára az éves limit 5 rem, veszélyes mértéknek általában az 50 rem/év feletti dózist tartják.

2022. márc. 5. 11:20
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

10:26: én tényleg nem értelek titeket. Hogy lenne Moldova a következő, amikor még Ukrajnával sem bírnak?

Hol az a szuper orosz hadsereg, ami két nap alatt meg sem áll az Atlanti-óceánig? :D

2022. márc. 5. 11:22
 25/32 anonim ***** válasza:
52%

"Hol az a szuper orosz hadsereg, ami két nap alatt meg sem áll az Atlanti-óceánig? :D"

Első körben én is csodáltam az Ukrán ellenállást, de most már képes vagyok azt gondolni, hogy fű alatt bizony kaptak nyugati segítséget és nem csak fegyvereket.

2022. márc. 5. 11:28
 26/32 anonim ***** válasza:
35%
11:28: nagyon helyesen, és remélem, minél több jön még. Putlert meg kell állítani. Most megmutatta, milyen az igazi arca: egy gátlástalan, pszichopata tömeggyilkos.
2022. márc. 5. 12:03
 27/32 anonim ***** válasza:
45%
Kicsit sajnálom Putyint nem olyan szívtelen Ő ahogy próbálják beállítani a hadsereggel se ölt meg embereket mikor a harckocsi útjába álltak az ukrán lakosok ez is azt mutatja meg kegyelmezett nekik mert ha parancsba adja menjetek át a tömegen meg tették volna most megadta az esélyt meneküljenek el de nem kérnek belőle akkor ne csodálkozzanak ha elfogy a türelme és ki nyírja őket vissza élnek a türelmével
2022. márc. 5. 21:20
 28/32 anonim ***** válasza:
58%

"most megadta az esélyt meneküljenek el"

Putyin konkrétan azonnal megszegte a tűzszünetet, a helyszíni tudósítók szerint a civileket a kijelölt menekülőútvonalakon is lőtték az oroszok.

2022. márc. 5. 21:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Nyemcov-al mi lett? 21:20*
2022. márc. 5. 21:49
 30/32 anonim ***** válasza:
21:20: remélem, ez csak irónia akart lenni, mert ha nem...
2022. márc. 5. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!