Mit gondoltok mi lesz a háború kimenetele ?
"Ezt nagy lökéshullámú de kisebb radioaktív sugárzású atomfegyverrel az oroszok szétrombolják, csak kb. 30x30 km-es övezet lesz lakhaltan egy fél évszázadra."
Azt ugye tudod, hogy egy atombomba által sújtott terület heteken belül már lakható? Ezt már máshol is írtam, de amikor a szovjetek felrobbantották a Cár-bombát, a robbanás epicentrumától két kilométerre pár órával a robbanás után már csak 1,2 rem/évnyi sugárzást mértek, ami egyáltalán nem számít veszélyesnek. A paksi atomerőműben dolgozók számára az éves limit 5 rem, veszélyes mértéknek általában az 50 rem/év feletti dózist tartják.
10:26: én tényleg nem értelek titeket. Hogy lenne Moldova a következő, amikor még Ukrajnával sem bírnak?
Hol az a szuper orosz hadsereg, ami két nap alatt meg sem áll az Atlanti-óceánig? :D
"Hol az a szuper orosz hadsereg, ami két nap alatt meg sem áll az Atlanti-óceánig? :D"
Első körben én is csodáltam az Ukrán ellenállást, de most már képes vagyok azt gondolni, hogy fű alatt bizony kaptak nyugati segítséget és nem csak fegyvereket.
"most megadta az esélyt meneküljenek el"
Putyin konkrétan azonnal megszegte a tűzszünetet, a helyszíni tudósítók szerint a civileket a kijelölt menekülőútvonalakon is lőtték az oroszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!