Miért jó Putyinnak felrobbantani az egyik legnagyobb atomerőművet? Mi kell még hogy a nato es usa lépjen? Ez az elmebeteg mindenkit megöl
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 02:00
31/33 anonim válasza:
#26 és #30 vagyok, a #30 a #27-nek szólt.
Mondjuk az igaz, hogy a veszélyes anyag attól még ott van, de ha be van fűtve vagy nem tudom, akkor gondolom veszélyesebb. Ha én lennék a vezető biztos ami biztos leállítanám, ha van idő felkészülni (még nincs támadás hanem hadüzenet), akkor elküldeném tarolásra az összes uránkészletet semleges országba, ahol biztonságban van (vagy eladnám nekik, ha nem veszik meg, akkor erősen áron alul) így gyakorlatilag teljesen veszélytelen lenne. Veszély elmúltával vissza kérném, vagy ha eladtam, folytatódik a bányászás vagy beszerzés és ha indítható állapotba került, akkor elindítom. Nem ez lenne a helyes döntés?
33/33 anonim válasza:
Blöff, pszichológiai hadviselés, nyomásgyakorlás. Putyin elég gyakran rájátszik a félelemre, a sajátjainál is, ebből profitál és így marad hatalmon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!