Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért jó Putyinnak felrobbanta...

Miért jó Putyinnak felrobbantani az egyik legnagyobb atomerőművet? Mi kell még hogy a nato es usa lépjen? Ez az elmebeteg mindenkit megöl

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 02:00
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ugye euróért csinálod nem rubelért? Azzal nem sokra mész màr.
2022. márc. 4. 08:26
 22/33 anonim ***** válasza:
30%

Ez az igazság!!!

Hajrá Putyin, hajrá oroszok!

2022. márc. 4. 08:28
 23/33 anonim ***** válasza:
41%

"Semmilyen erőmű nem robbant fel..."

Még.

2022. márc. 4. 08:32
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán működtetik azt az atomerőművet, vagy leállították? Ha én lennék egy ország elnöke, ahogy átlépi az ellenség az ország határát, vagy hadat üzen, a veszély elmúlásáig leállíttatnám az ország összes atomerőművét (a többi fajtát járatnám nagyobb teljesítményen + import addig). Szerintem egy kikapcsolt erőmű kevesebb kárt okoz, mint egy bekapcsolt, ha támadás ér. Biztonság az első.
2022. márc. 4. 08:35
 25/33 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó:Na és hogy vannak az iraki tömegpusztító fegyverek?Csak közel 300k gyermek halt meg míg az USA kereste..Akkor is felemelted a hangod?..Pont az ilyen arrogáns nyugati mentalitás miatt akarja a nyugat az atomháborút kirobbantani.Véget ért az 1 polusu világ..Tanulna meg az USA is vagy fájdalmas lesz..Az oroszoknak 13.000 tankja van..Kínának egy 45 milliós hadserege..S a közel 7000 atombombájukról nem is beszéltem..Az USA egy Afganisztánt nem tudott elfogalni..
2022. márc. 4. 08:37
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én lennék egy ország elnöke, ahogy átlépi az ellenség az ország határát, vagy hadat üzen, a veszély elmúlásáig leállíttatnám az ország összes atomerőművét (a többi fajtát járatnám nagyobb teljesítményen + import addig). Szerintem egy kikapcsolt erőmű keve"

Hiába állítanád le, a sok veszélyes anyag attól még ott van.

2022. márc. 4. 08:39
 27/33 anonim ***** válasza:
11%

"Kínának egy 45 milliós hadserege..S a közel 7000 atombombájukról nem is beszéltem."

[link]

Csak szólok, nagyon úgy néz ki, hogy a ruszkik egyedül maradnak.

Teljesen jogos Kína álláspontja, ők is rájöttek, hogy hülye ideológiák miatt nem fogják a küszöböt rágni.

2022. márc. 4. 08:41
 28/33 anonim ***** válasza:
59%
A tömegpusztító fegyver pont pusztításra van, de az atomerőmű nem, de használható arra, ha ellenséges kézre kerül, a kockázatot érdemes csökkenteni például azzal, hogy a háború első napján kikapcs, ezzel is csökkenteni a károkat és a veszélyeket
2022. márc. 4. 08:42
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
Kína a nevető harmadik..ha ők nem egyeztek volna bele akkor a Távol-Keletről egy hadosztályt Putyin nem tudott volna elmozdítani..
2022. márc. 4. 08:43
 30/33 anonim ***** válasza:
43%

"Kína a nevető harmadik."

Van egy olyan érzésem, hogy putyint nagyon átb@szták.

2022. márc. 4. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!