Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország, vagy Ukrajna? És...

Oroszország, vagy Ukrajna? És miért? (háborúra értem, kivel vagytok)

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 19:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%

Én próbálom megérteni az oroszokat, de a nehéz...

Elvileg mentek védeni azokat akiket 2008 óta támogatnak és 2014 óta a keleti "szakadárokat" is fegyvereznek, amivel háborúznak az ukránokkal.

De! A szakadár városokat is lebombázták az oroszok, azokat akiket állítólag védeni kell.

2022. márc. 3. 19:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Én se nagyon értem őket. Az oroszoknak pl világszínvonalú, csúcsszuper high-tech légierejük van, 5.generációs vadászgépekkel, lopakodó bombázókkal... Ezekből eddig semmit se vetette be, pedig percek alatt átrepülhetnek egész ukrajnán és jóformán arra lőhetnének akire csak akarnak. Olyan mintha, "nem akarunk nyerni, de ha úgy alakul akkor örülünk".
2022. márc. 3. 19:54
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

Putyin csak azért akarja Ukrajnát, mert az mindig is Rusz -ok földje volt, és anélkül nincs nagy orosz birodalom.

Az hogy évszázadok alatt az Ukrán és Orosz kultúra ketté vált, nyelvben is, így most harcolnak érte mint Jeruzsálemért, ahol szintén több nép tekinti kulturális alapon sajátjának.

2022. márc. 3. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:
26%
21-es azért bombázzák a szakadár városokat mert ott is jelen van az ukrán katonaság, nem a a szakadárokat akarják bombázni.
2022. márc. 3. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem így osztom fel a világot. Engem azok a nyomorultak érdekelnek, akik a családjukért, gyerekeikért, állataikért rettegnek. Nekik drukkolok. Most kezdenek éhenhalni Kijev környékén azok, akiket nem fegyver vagy bomba öl meg. Hogy orosz vagy ukrán, nem érdekel, különösen, ha gyerek vagy állat az illető.
2022. márc. 3. 21:44
 26/27 anonim ***** válasza:
53%
24, igen a bomba elkerüli az orosz lakosságot :) Ja, nem.
2022. márc. 3. 21:46
 27/27 anonim ***** válasza:
58%
ui: A poltika és a hadsereg tekintetében nagyon kevés ismeretem van, de kaptam olyan infót, ami megerősíti, amit Putyin mondott a neonáci ukránokról és egyre több mozaik áll össze, amiből az látszik, hogy nem szabad bízni az ukrán fegyveresekben, ettől még az oroszokat ítélem el, de egyre több olyan hírt kapok, ami miatt nagyon félek, mert úgy tűnik, az ukrán hadsereg egy része valóban a saját népét irtja és azokat, akik segíteni próbálnak. Provokálnak, amjvel van valami céljuk, nem látom át, hogy mi, de mintha a végső cél az lenne, hogy az oroszok és a nyugat egymásnak menjen és kitörjön a 3.vh. Nem biztos, hogy amikor egy ártatlan állatmenhelyet bombáznak le, nem lehetsz biztos benne, hogy azt oroszok tették! Ez a félelmetes ebben. És ennek áldozata az ukrán civil lakosság.
2022. márc. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!