Oroszország, mert Orbán Viktor, vagyis Magyarország jó barátja Putin.
2022. márc. 3. 19:15
3/27 anonim válasza:
Ukrajna, egy nép esetén se fogadható el, hogy a szomszédja lerohanja.
2022. márc. 3. 19:16
4/27 anonim válasza:
Végülis csak 20 perccel előtted kérdezték meg
2022. márc. 3. 19:17
5/27 anonim válasza:
Orbán Viktorral vagyok.
2022. márc. 3. 19:19
6/27 anonim válasza:
Az ukránok kezdték, hogy korlátozták az oroszok kisebbségi jogait, aztán a nyelvhasználatukat. Akkor ugye ezért elvették tőlük krímet, mert ott feszengtek, aztán ez magában hordozta, hogy még tovább piszkálják az oroszokat és ezért lettek végül lerohanva. Ez tipikusan az a példa, amikor az egyik gyerek csinál valami hülyeséget és válaszul a másik csinál valami nagyobbat.
Tetszik vagy sem, az ukránok maguknak köszönhetik. Attól még nekem se tetszik, hogy a szomszédba legyen oroszország. Tehát mindkét felet megtudom érteni és választani se tudok.
2022. márc. 3. 19:22
7/27 anonim válasza:
#6: lehet ujjal mutogatni, hogy a ruszkik kezdték, mert az orosz kisebbséget, fegyverezték miután az orosz barát elnöküket elzavarták az ukrán kormány éléről.
2022. márc. 3. 19:25
8/27 A kérdező kommentje:
4-es. Én nem is láttam ilyen kérdést gyakorin, ahhoz képest pedig nagyon felkapott téma.
2022. márc. 3. 19:25
9/27 anonim válasza:
De azért mert az ukránok is basztatták őket. Ez most az ő nacionalista kormányuk álláspontja, hogy elnyomják a kisebbségeket. Meg amúgy is meg lehet nézni, hogy beszélt zelenszkij a németekkel amikor nem akartak fegyvert küldeni... Arra emlékszel? Ezért nem tartom őket se ártatlannak. 2 hülye közül meg nem tudok választani.
2022. márc. 3. 19:28
10/27 anonim válasza:
#6: Ha a Belarusszok is elzavarják a "diktátorukat", és EU felé nyitnak, nem az Oroszok irányába, akkor az oroszok nyugodtan fegyverezheti a saját maffia vezéreit, karteljait, és háborús helyeztetett hozhat, majd lerohanhatja az országot, mondván, hogy ő csak békét akarja fenntartani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!