Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország, vagy Ukrajna? És...

Oroszország, vagy Ukrajna? És miért? (háborúra értem, kivel vagytok)

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 19:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

#10 elég buta vagy.

A krímet a kezdetektől orosz nép lakja. Ugyan úgy mint pl több mint ezer éve erdélyt magyarok. Ez nem neked maffia kartel? Az a különbség, hogy az oroszok megtehetik, hogy saját területet szereznek az elnyomott határaikon túliaknak.

2022. márc. 3. 19:34
 12/27 anonim ***** válasza:
65%

Ez neked maffia kartel?*

Csak kijavít a hülye teló. de érted mit akartam írni

2022. márc. 3. 19:35
 13/27 anonim ***** válasza:
55%

" mondván, hogy ő csak békét akarja fenntartani? "

USA folyamatosan "csak" békét akar fenntartani, ahová betették a lábukat, ott csak káoszt és pusztulást hagytak maguk után. Pedig nekik semmi okuk és joguk nem volt a közel-keletre betenni a lábukat. A ruszkiknál azért másképp van.

2022. márc. 3. 19:36
 14/27 tobas ***** válasza:
31%

"Az ukránok kezdték, hogy korlátozták az oroszok kisebbségi jogait, aztán a nyelvhasználatukat."

Az orosz-ukrán konfliktus nem most és nem is a 21. században kezdődött, hanem sokkal régebben.

Azért érdekes, hogy én sehol sem látom az ellenpéldát, hogy Oroszországban milyen jó helyzete van az ukrán kisebbségnek az országukban.

Én személy szerint az ukránokkal szimpatizálok.

2022. márc. 3. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

Oroszországban nincs ukrán nyelvet tiltó törvény. Meg kisebbségi jogokat se korlátoznak. Ott azt korlátozzák akik csúnyán néznek putyinra.

2022. márc. 3. 19:38
 16/27 tobas ***** válasza:
0%

"A ruszkiknál azért másképp van."

Az lehet, de nálunk sem lett hasonló végkifejlett ismereteim szerint, csak káosz és pusztulás.

2022. márc. 3. 19:39
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem számít ki kezdte, kinek van igaza a lényeg hogy mielőbb fejezzék be. K.rva nagy szívás ez most így mindenkinek (nekünk is).
2022. márc. 3. 19:40
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem azért számít, hogy ki kezdte, mert most pontosan olyan érzésem van, mint amikor az oltással szívóztak a sok birka meg egy emberként mondta mint az oviban mindenkire, hogy "vírus tagadó" aki kicsit is ésszerűen gondolkozott.

Ugyan így nem olyan fekete-fehér ez a dolog, hogy gonosz ruszkik és szevasz. Mindkét oldalt meglehet érteni. Persze csak az aki tájékozódik.

2022. márc. 3. 19:43
 19/27 anonim ***** válasza:
33%
#18 igen minden háborúban van első puskalövés, s tény hogy az oroszok az agresszorok akik fegyveres úton "terjesztették ki" a diplomáciát. Ettől még jó lenne ha abbahagynák.
2022. márc. 3. 19:46
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

Igen ők támadtak, de pont ezért olvasd el a #6-os hozzászólásomat, mert ott leírtam, hogy miért támadtak.

2022. márc. 3. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!