Valaki megtudja mondani,hogy hol lehet jelentkezi önkéntes katonának Ukrajnában?
Szeretnék jelentkezni önkéntes katonának Ukrajnába,hogy segíthessek. Azt tudom,hogy NATO katonák nem vehetnek részt de önkéntesek igen. Biztos valaki majd mondja,hogy csak álmodozok vagy,hogy a hazámat védjem ne Ukrajnát bla bla bla...
De Ukrajnában is vannak magyarok akik a véreink. Ha Oroszország elfoglalja Ukrajnát akkor már ott lesznek a határainknál és bármikor támadhatnak minket is.. Tudom,hogy NATO vagyunk de bármi lehetséges. Tehát én azt vallom,hogy most állítsuk meg az Oroszokat és ne akkor mikor már Magyarország szomszédos országa lesz.
Már nézegettem pár oldalt de sehol sem találtam.Biztos van olyan gyűjtőpont ahova lehet menni és onnan visznek át Ukrajnába. 23 éves vagyok. (Nem CODozni akarok menni)
Kedves Kérdező!
A többiekhez hasonlóan én is lebeszélnélek erről a vállalkozásról:
1. Ez nem a te háborúd.
2. Ahogy írták már páran törvénybe ütközik.
3. Minimális paintball tudással itt nem sokra mész, ha valami csoda folytán még is túléled és elkapnak az oroszok, alaposan meggyepálnak.
4. Ha nem halsz meg és nem is kapnak el akkor egy felrobbanó gránát repesze fog lenyomorítani egy életre.
Szóval nem nézel fényes jövő elé, persze tőlem azt csinálsz amit akarsz a te életed te döntesz róla, de vigyázz minden döntésnek ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!