Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Valaki megtudja mondani,hogy...

Valaki megtudja mondani,hogy hol lehet jelentkezi önkéntes katonának Ukrajnában?

Figyelt kérdés

Szeretnék jelentkezni önkéntes katonának Ukrajnába,hogy segíthessek. Azt tudom,hogy NATO katonák nem vehetnek részt de önkéntesek igen. Biztos valaki majd mondja,hogy csak álmodozok vagy,hogy a hazámat védjem ne Ukrajnát bla bla bla...

De Ukrajnában is vannak magyarok akik a véreink. Ha Oroszország elfoglalja Ukrajnát akkor már ott lesznek a határainknál és bármikor támadhatnak minket is.. Tudom,hogy NATO vagyunk de bármi lehetséges. Tehát én azt vallom,hogy most állítsuk meg az Oroszokat és ne akkor mikor már Magyarország szomszédos országa lesz.

Már nézegettem pár oldalt de sehol sem találtam.Biztos van olyan gyűjtőpont ahova lehet menni és onnan visznek át Ukrajnába. 23 éves vagyok. (Nem CODozni akarok menni)

2022. márc. 3. 18:09
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

29-es: Édesapám meghalt szóval...

Majd én eldöntöm,hogy megyek vagy sem. Biztos nem egy anonim ember fogja nekem eldönteni,hogy megyek vagy sem. Te inkább ne menj,inkább a fotelből anonim módon szólogass be az embereknek,abban nagyon jó vagy!

2022. márc. 3. 21:25
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy édesapáddal példálóztam. Ha az elvesztése miatt ért trauma, pszichológushoz kell menni, nem a halálba. Nem szégyen!

De továbbra is azt mondom, ne tedd. Van egy mucskó nevű youtube vlogger. Ma rakott fel egy nagyon értelmes videót, nézd meg. Meg nézz utána, hogy ukrán testvéreid hogy viselkedtek a magyarokkal. És itt nem az ukrán embereket kívánom bántani, hanem a vezetést. Pl a magyar nyelv tilalma.

2022. márc. 3. 21:32
 33/44 A kérdező kommentje:
32: Semmigond nem tudhattad. nem most vesztettem fel és már úgy ahogy feldolgoztam. Tudtommal Ukrajnában is élnek magyarok. Másrészt ha itt lenne háború akkor is biztos vagyok benne,hogy egy pár ukrán is segítene akiknek semmi bajuk a magyarokkal.Nem az összes Ukrán utálja a magyarokat mint ahogy nem az összes magyar utálja az ukránokat.
2022. márc. 3. 21:54
 34/44 anonim ***** válasza:
68%

Ha ellenséges országnak mész ki/ menni ki segíteni, akik elnyomják a véreinket, meg fenyegetőztek(2 óra alatt a Balatonnál vagyunk, nyelvtörvény, etc) akkor én tiszta szívemből kívánom, hogy menjél ki.

Egy hülyével kevesebb. Az mindig jó.

2022. márc. 3. 21:57
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

"A hozzászólásodat jelentettem mert provokálást szítasz és egy tojáshéjas 10 éves hülyegyerek vagy aki azt hiszi,hogy mindent jobban tud a másiknál de közben pedig csak személyeskedik és értelmetlen és hülye dolgokat ír."

Én meg jelentettem a rendőrségen, hogy nyílt fórumon a magyar törvényeknek ellentmondó dolgokról kérdezgetsz és annak ellenére, hogy eddig 100%-ban mindenki azt az infót adta, hogy törvénytelenségre készülsz, egy idegen hatalom hadseregében készülsz szolgálni. Bár nem hinném, hogy foglalkoznának vele, aki ennyire ostoba, az magára vessen!

A koromról csak annyit, hogy simán apád lehetnék. Öcsi.

"lásd mennyire kedves vagyok"

Igazából az én vendégem vagy, mert próbáltalak szembesíteni a valósággal, ahogy sokan mások is a válaszolók közül! Sajnos vannak olyan emberek, akik menthetetlenek. De ha ott a helyed, akkor ott a helyed...

"Szóval Oroszország miért támadná meg Magyarországot?"

Szóval nem sikerült felfogni, pedig szépen leírtam, hogy milyen akadályai vannak egy ilyen támadásnak. De persze ez neked hülyeség. Hivatalosan nem mondhatom, hogy menj, de tényleg úgy tűnik, hogy ott a helyed, ahová készülsz. Vannak akik csak a saját hibáikból tanulnak, de ez egy olyan lecke lesz, aminél csak egyszer hibázhatsz!

"Addig nem fogja megtámadni Magyarországot amíg Ukrajnát nem sikerült elfoglalnia...Tehát miért ne mehetnék segíteni Ukrajnának?"

Azért kedves barátom, mert:

- törvénybe ütközik

- meg fogsz halni, vagy megnyomorodsz, vagy elfognak és még rosszabb...

- semmi értelme nem lesz, a végkimenetel borítékolható

- segíthetsz máshogy is, pl: a határon a menekülteknek, annak lesz értelme, családokat menthetsz meg

"Élnek barátaim Ukrajnában szóval."

Akkor segíthetnél nekik azzal, hogy befogadod őket 1-2 hónapra idehaza. És közösen paintballoztok, cod-oztok, vagy mit tudom én!

"nem az összes ember utálja a Magyarokat.Szóval ne általánosíts."

Jó, menjünk el Kijevbe és kérdezzünk meg az utcán random 100 embert, hogy mi a véleményük a magyarokról. Szerintem többségében negatív véleményt kapnál (ilyen vagy olyan okokból). Nem véletlenül szavazták meg azt a bizonyos nyelvtörvényt!

"Attól,hogy te utálod őket"

Én nem utálom őket, mondtam, hogy ha ennyi energiád van, menj segíteni a határra a menekülő ukrán civileknek!

"Előtt tájékozódj már az interneten vagy valahol ahol egy csomó olyan videó van fent ahol ukrán katonák képzik ki a civileket."

Max annyi kiképzést kapsz, hogy hogyan használd a fegyvert, de később, ha szorul a hurok, lehet még ennyit sem. Ha a tankok elkezdenek lövöldözni rád, és a repeszek sivítanak a füled mellett, netán látsz egy széttrancsírozott holttestet, akkor majd rájössz, hogy talán tévedtél... De akkor már késő lesz.

"Szóval ha te lennél a helyükben akkor is így gondolkoznál?"

Nem vagyok a helyükben. De igen, ha ott lennék, úgy látnám, hogy az egész háború értelmetlen, ha az oroszoknak nem lett volna még mondvacsinált indokuk sem a támadásra, akkor nem is lenne háború. Az ukránok bőven adtak okokat. És igen, ennek csak egyféle végkimenetele lehet. Szóval fognám a családom és eljönnék.

"lesz@rja a hazáját és menekül"

Akkor akik menekülnek, azok mind hazaáruló szar alakok? És még én általánosítok?! Gratulálok! Már értem miért nem akarsz segíteni a menekülteken...

"Valószínűleg lenne az itthoni hatóságokkal elbeszélgetésem,hogy milyen bátor vagyok,hogy kimentem harcolni és talán még ki is tűntetnek."

Hát te teljesen ostoba vagy. Tudod mit, próbáld ki előre, menj el a rendőrségre, jelentsd fel magad! :) Hátha előre kitüntetnek!!!

Majd twitteren találkozunk! Te hős!! :)

2022. márc. 3. 22:18
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Majd pár hónap múlva, ha vége a balhénak, és még élsz, légy szíves posztold majd ide a kitüntetést, amit kaptál! :)
2022. márc. 3. 22:34
 37/44 A kérdező kommentje:

36-os öcsi sajt.

Megtettem a feljelentést ellened amiért fenyegetsz és személyi jogokat sértesz. :) Biztos ízleni fog a kaja a börtönben. :) Majd meséld el milyen volt.

Szerinted ha annyira szeretnék menni a háborúba akkor kiírtam volna kérdést? Nem tudom,hogy hány éves vagy de eszed az nem túl sok van és ráadásul még egy bunkó faparaszt is vagy. Inkább menj és ismerkedj a kukiddal,hogy vajon mire lehet használni.

Kíváncsi voltam a válaszokra stb.

Ha nagyon menni akarnék már egy toborzó irodában lennék és nem itt írogatnék agyhalott nokedliknek(tisztelet a kivételnek,te nem vagy kivétel).

Nem sok lehetsz 10 éves kornál de egy anonim oldalon bármennyinek mondhatod magadat.

Szívesen befogadnám a barátaimat de hát Ukrajnában vannak és harcolnak.

Te meg csak egy fotelből fröcsögsz hülyeségeket..

Én többet segítettem a menekülteknek eddig mint amennyit te valaha is segítettél bárkinek is. Úgy hogy fogd be a pofád és menj aludni mert holnap isi.

Péntektől-vasárnapig voltam a határnál önkéntesként szóval te ne oszd azt a picurka eszeddel ami abból áll,hogy éppen csak életben tudsz maradni.

lezártam egy agyhalottal a beszélgetést aki az internet előtt veri ki a kukiját halott civil emberekre. Ásd el magad,hidd el senkinek sem fogsz hiányozni.

2022. márc. 3. 22:44
 38/44 A kérdező kommentje:
38 és 39-es: Lárom 10 évesek vagytok akiket vernek a suliban :) Menjetek és játszatok a kukitokkal ti agyhalott daganatok.
2022. márc. 3. 22:46
 39/44 anonim ***** válasza:
76%

"Megtettem a feljelentést ellened amiért fenyegetsz és személyi jogokat sértesz. :)"

Húúha, mivel is fenyegettelek? Tudod te mi a fenyegetés szó jelentése?! És a személyiségi jogok... Én éppen próbáltam megőrizni a jogaidat! Mert amint átlépsz a határon Ukrajnába, meg fognak szűnni! Nem miattam, hanem azért, mert egy háborús területre lépnél be törvénytelen célokkal!

És ez nem fenyegetés, ez tény!

Ez a 10 éves dolog valami berögződés lehet nálad, mert nagyon ez a szavajárásod "xD"! Szerintem kizárt dolog, hogy 23 éves lennél! xD!

2022. márc. 3. 22:55
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kár, hogy ilyen mélységbe süllyedt a kérdező. Pedig teljesen normális válaszok születtek, ami azért egyre inkább ritka ezen az oldalon.
2022. márc. 3. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!