Az eu-ban blokkolni akarják az orosz hír oldalakat. Azon túl hogy ez sok mindent elárul a valóságról meg lehet-e kerülni valahogy ezt a blokkolást? Állítólag szerdától lép életbe, de faszbúk az oldalakat már le is tiltotta.
Oroszországban most lépett hatályba az a törvény, amely 15 éves börtönbüntetéssel súlytja azt, aki háborúnak meri nevezni a jelenleg folyó ukrajnai háborút, illetve azt meri állítani, hogy akár egyetlen ukrán civil épületet is találat ért volna, illetve egyetlen ukrán civil meghalt, vagy megsérült volna.
Mert ugye a valóság az, amit Putyin és az orosz kormány állít: Ukrajnában nincs háború, és egyetlen civil épületet sem ért találat, továbbá egyetlen ukrán civil sem halt, vagy sérült meg?
# 54
Az ukrajnai magyarok elnyomása nem volt lényegesen rosszabb, mint a szlovákiai, vagy a romániai helyzet.
Szlovakiában az elmúlt években vertek magyarokat? IGEN.
Szlovákiában az elmúlt években sújtották jogfosztó törvények a magyarokat? IGEN.
Szlovákiában az elmúlt években korlátozták a magyar nyelvhasználatot? IGEN.
Romániában az elmúlt években koboztak el magyar egyházi vagyont? IGEN.
Romániában az elmúlt években ítéltek el terrorizmus vádjával magyarokat? IGEN.
Romániában az államelnök és a miniszterelnök tett magyarellenes, magyargyalazó kijelentéseket? IGEN.
És?
Az egyik bűn mennyiben mentesíti a másikat?
# 56
Nem mentesíti.
Csak míg a magyar kormány kemenykedett Ukrajnával, jogosan, addig a magyar kormány látványosan politikai szerelmet vallott a velejéig magyarellenes szlovák Fico-kormanynak.
Oroszország mennyire volt tekintettel az ukránokra történelmük során?Semennyire. (Ld nagy éhinség, de folytathatnánk napjainkig.)
Ukránokat fegyverrel, Magyarországot aljas cselszövéssel akarta bevenni Putyin.
Nem értem a válaszaidat!
Hol és mikor írtam, hogy bármelyik is szimpatikus (különösen felvidéki magyar gyökerűként, akinek a 3/4 családja most is ott él)?
Én ugyan nem tudom, hogy mikor "vallott szerelmet" a magyar kormány Ficónak, de legyen, ha így akarod!
Ha megtörtént, akkor oka van.
A V4-ben benne vagyunk, ami négy közép-európai tagállam, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia regionális szervezete. Mókás lenne, ha ellenségeskednénk a szövetségesünkkel, de légy nyugodt, TUDJUK Szlovákia és Románia magyarellenességét és utáljuk őket(is)ezért megfelelően.
Viszont egyelőre nem ők zörögnek nálunk bebocsájtásért, hanem az ukránok.
Amivel érvelnél az SEMMIT nem változtat az általam leírtakon és nagyjából olyan, mintha azt mondtam volna, hogy utálom Ted Bundyt, mert egy sorozatgyilkos, erre te jönnél, hogy de hát a Hasfelmetsző Jack, meg Pándi András is az volt.
És akkor mi van? Hogy jön ez a válaszomhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!