Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az eu-ban blokkolni akarják...

Kepim kérdése:

Az eu-ban blokkolni akarják az orosz hír oldalakat. Azon túl hogy ez sok mindent elárul a valóságról meg lehet-e kerülni valahogy ezt a blokkolást? Állítólag szerdától lép életbe, de faszbúk az oldalakat már le is tiltotta.

Figyelt kérdés
Engem egy ilyen dolognak mindkét oldala érdekel. Az ukránokból bármit kinézek!

2022. márc. 2. 03:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
80%
37 vok. Egyik oldal sem hiteles szerintem, viszont a teljes képből jobban lehet következtetni az igazságra. Az, hogy ki mennyire hatékonyan képes egymásnak ellentmondó hazugságokból a metszetet leszűrni, változó. Viszont ha csak az egyik oldal szócsöve elérhető - legyen az a keleti vagy a nyugati oldal akár -, ezt a lehetőséget is elveszik a valahogyan tájékozódni szándékozóktól.
2022. márc. 3. 22:53
 42/89 anonim ***** válasza:
4%
Igen kérdező, jól mondták az előttem szólók: menj Oroszországba és megszűnik a problémád. Remélem az elmúlt 1-2 évben a nyaralásaid is arrafelé irányultak és nem nyugatra.
2022. márc. 3. 22:59
 43/89 anonim ***** válasza:
24%

A Helyzet tiszta:

Putyin egy elmebeteg agresszor, megérdemli az összes szankciót, a sima kötél általi halált is.

Ukrajna meg egy megtámadott ország, olyan , amilyen, de jelenleg védelemre és támogatásra szorul.

2022. márc. 4. 11:45
 44/89 anonim ***** válasza:
52%
De anno ukrán is elbánt ok nélkül a ruszkival, Odessiben .
2022. márc. 4. 11:47
 45/89 anonim ***** válasza:
4%
44: Azok mind manipulált képkockák voltak. Ezért ne nézd az orosz adókat, mert majd ilyen megtévelyedett leszel.
2022. márc. 4. 17:57
 46/89 anonim ***** válasza:
6%
Aki lepontoz:Mennyit kapsz te áruló az oroszoktól?
2022. márc. 4. 17:58
 47/89 anonim ***** válasza:
65%

#46!

Fingod sincs a dolgokrol, de ide jossz okoskodni! xD

Nem mondom, hogy az orosz egy szent ebben a tortenetben, de ne koztuk keresd a fogonoszt. Ehhez nyilvan szukseges:

- korultekintonek lenni

- az orosz hirforrasokbol (is!) tajekozodni - baris abbol amibol meg lehet.

- ismerni kell a tortenelmet es a mit miertet!

Te ezekbol sz@rt sem tudsz, csak bevetted a fejedbe, hogy az oroszok tehenek mindenrol es pont.

Hogy nevezik azt a cuccot, amit a lo szemehez tesznek, hogy csak egy adott iranyba tudjon nezni? Nos, latom, hogy a tiedet a nyugatiak mar felszereltek. Maradj szepen csendben es fogd be a szadat. :)

2022. márc. 4. 18:33
 48/89 anonim ***** válasza:
47-es: mire gondolsz? Mit nem tudok? Ja igen, nem tudom és nem is akarom tudni , hogy mit nyomatnak a fake news oldalakon. Maradok a tudományos cikkeknél és a saját szememnél. Mert az a totális idióta, aki nézi , olvassa az orosz agresszióról szóló híreket és elkezdi megkérdőjelezni azok valódiságát. Azt hiszem, az ilyen emberrel komoly bajok vannak. Ha ide tartozol, akkor veled is. Magamról még annyit: többször jártam Ukrajnában és nem Kárpátalján benzinér'.
2022. márc. 4. 20:02
 49/89 anonim ***** válasza:
Az ukrajnából menekülők többsége nem hibás semmiért.
2022. márc. 4. 20:15
 50/89 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem vonja kétségbe.
2022. márc. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!