Mikor zárják ki Magyarországot a NATO-ból és az EU-ból a folyamatos orosz érdekek védelme miatt?
Én nem bánom ha kiteszik az eu-ból és a nato-ból
Szása már jelezte hogy a régi szovjet érdekszféra minden régi országára szükség van, a világmegváltó tervéhez.
Ezt orbán is tudja, ezért volt moszkvában.
kb 30 napja van vissza orbánnak aztán örökre szevasz neki.
szóval nem nagyon kell pattognia az eu nek ezügyben ebben a rövid időben.
a másik dolog, hogy miért büntetnének és hagynának magára 10 millió embert, amiből kb csak 500e full elmebeteg, másfél milla meg propagandával becsapott, 8 milla pedig eu és nato párti európai ember?
4-es mit szívtál báttya?
Ebben az országban jó eséllyel van pár százezer liberó/liberális, a többi Orbán Viktor miniszterelnök urat támogatja.
hazug kutya
Folyamatossan nézem az m1-et is. Egyszer se láttam rajta Putyin propagandát. Nem értem miért sulykolja ezt az ellenzéki média mert sehol se látom?
Persze értem. Azért amiért az m1-en azt bizonygatják hogy MZP háboruba akarja sodorni az orszagot.
Maradéktalanul együtt müködünk a nato es eu-val az ukrán konfliktus kerdéseben. Alaptalan a kérdező feltevése.
Az eu-ból nem is lehet kizárni senkit jogilag, csak tagállam dönthet a kilépés mellett. Jellenleg ennek nincs realitása, se szándék rá.
6-os, aki folyamatosan nézi az m1-et annál nem csodálkozok, ha beált az agyhalál. Azért itt van egy kis ízelítő, hátha elgondolkodsz rajta ha még maradt agysejted:
Georg Spöttle, akit elraboltak az ufók és a kamu egyetemek kamu címeivel rendelkező Nógrádi György, a két legfőbb m1-es szakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!