Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor zárják ki Magyarországot...

Mikor zárják ki Magyarországot a NATO-ból és az EU-ból a folyamatos orosz érdekek védelme miatt?

Figyelt kérdés
Az m1 propaganda tv-n Putyin álláspontját bizonygatják, fegyvereket még csak át sem engedünk az országon. Ha minden tekntetben az EU és a NATO ellen dolgozik a kormány akkor miért vagyunk a tagjai?
2022. márc. 1. 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
eu -s pénzért, és hogy védjék a seggünket.
2022. márc. 1. 21:41
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
Most még elég tűrhetően reagált a kormány, a szankciókat sem vétózta meg. Ennek ellenére szerintem elég komoly esélye van annak, hogy kitegyék az országot az EU-ból, ha újfent a Fidesz győz.
2022. márc. 1. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:
9%

Én nem bánom ha kiteszik az eu-ból és a nato-ból

Szása már jelezte hogy a régi szovjet érdekszféra minden régi országára szükség van, a világmegváltó tervéhez.

Ezt orbán is tudja, ezért volt moszkvában.

2022. márc. 1. 21:44
 4/19 anonim ***** válasza:
21%

kb 30 napja van vissza orbánnak aztán örökre szevasz neki.

szóval nem nagyon kell pattognia az eu nek ezügyben ebben a rövid időben.

a másik dolog, hogy miért büntetnének és hagynának magára 10 millió embert, amiből kb csak 500e full elmebeteg, másfél milla meg propagandával becsapott, 8 milla pedig eu és nato párti európai ember?

2022. márc. 1. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
47%

4-es mit szívtál báttya?

Ebben az országban jó eséllyel van pár százezer liberó/liberális, a többi Orbán Viktor miniszterelnök urat támogatja.

hazug kutya

2022. márc. 1. 21:47
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Folyamatossan nézem az m1-et is. Egyszer se láttam rajta Putyin propagandát. Nem értem miért sulykolja ezt az ellenzéki média mert sehol se látom?

Persze értem. Azért amiért az m1-en azt bizonygatják hogy MZP háboruba akarja sodorni az orszagot.

Maradéktalanul együtt müködünk a nato es eu-val az ukrán konfliktus kerdéseben. Alaptalan a kérdező feltevése.

Az eu-ból nem is lehet kizárni senkit jogilag, csak tagállam dönthet a kilépés mellett. Jellenleg ennek nincs realitása, se szándék rá.

2022. márc. 1. 21:48
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mennyire tiszta az, hogy az EU nem politikai, hanem gazdasági közösség!? Ergo, az EU-nak semmi köze nem lenne ahoz, melyik államban milyen párt van hatalmon. Ez csak az elmúlt 10-20 évben változott nagyot, a liberalizmus előretőrése következtében. A NATO egy katonai szövetség.
2022. márc. 1. 21:49
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
NEM fognak minket kizárni, mert eddig minden kötelezettségünket teljesítjük. Petike sem hasára csapva nyilatkozott, hanem előtte telózott egyet Bxl-be mehet-e így a buli.
2022. márc. 1. 22:37
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Soha, eleve nincs is olyan, hogy kizárás.
2022. márc. 2. 00:52
 10/19 A kérdező kommentje:

6-os, aki folyamatosan nézi az m1-et annál nem csodálkozok, ha beált az agyhalál. Azért itt van egy kis ízelítő, hátha elgondolkodsz rajta ha még maradt agysejted:

[link]

[link]

[link]

Georg Spöttle, akit elraboltak az ufók és a kamu egyetemek kamu címeivel rendelkező Nógrádi György, a két legfőbb m1-es szakértő.

2022. márc. 2. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!