Azok az emberek, akik folyamatosan olyan kérdéseket írkálnak ki, amivel lényegében nem is akarnak semmit kérdezni, csak frusztráltságukban leírják, hogy Magyarország milyen rossz hely, máshol bezzeg milyen jó, azok miért nem mennek el az országból?
Nem az országot utálják az emberek, hanem a Fideszt. Amikor azt mondják, hogy elegük van az országból, akkor a mindenkori kormányt értik alatta, csak így egyszerűbb kifejezni.
Gyűlöletet inkább a te szavaidban érzek. Akiket gyűlölsz, azok pont úgy magyarok, mint te. A kritika nem hazaárulás, és ha ezért bezárnál valakit, akkor pont olyan vagy, mint akik elnyomtak minket a múltban. Vagyis a probléma inkább te vagy.
Nem. Az ország nem egyenlő a vezetésével. Miféle hülye általánosítás ez? Ezzel most azt mondod, hogy mindenki egy trágya szar döbrögi, mert a Fidesz kormányoz...
Magyarán te nem a Fideszt utálod, hanem mindenkit. gratulálok, rólad szól a kérdés.
Persze, hogy nem. Pomt erről beszélek. Egy hétköznapi kifakadásnál senki sem fog belemenni gazdaságpolitikai elemzésekbe, mert csak azt érzi, hogy nem halad a dolgaival, és ebből jön az, hogy ez egy szar ország. Ilyen árnyalt az élő nyelv.
Hogy miként jutottál el oda, hogy szerintem mindenki Döbrögi, azt nem tudom, nem is értem. Nem ezt mondtam. Ahogy azt sem, hogy mindenkit utálok. Téged sem utálak, nincs miért. De azt komolyan gondolom, hogy európai mértékkel egy szar országban élünk. És? Ez nem hazaárulás, nem gyűlölet. Ez van, szar és kész.
8
És ha most leírod a történelmi előzmények figyelmen kívül hagyásával azt, hogy ez szerinted egy szar ország akkor attól szerinted jobb lesz itt bármi is? mert szerintem rohadtul nem!
Ezzel tudod mit érsz el, azt hogy elülteted a bogarat az emberek fülében és még többen hiszik majd azt, hogy szar helyen élnek, és elmennek innen. Ha ez így lesz, akkor szerinted megváltozik majd bármi is? Nem!
Tudod mikor változik meg az ország helyzete? akkor, ha az emberek önbecsülést kapnak, ha azt érzik, hogy igen nem mi állunk a legjobban, de sokat szenvedtünk a múltban és ahhoz képest haladó pályára álltunk, ha küzdünk, ha nem hagyjuk itt, nem becsméreljük a hazánkat, hanem összefogunk, akkor együtt jobbá tudjuk tenni, hiszen van remény, érdemes harcolni! Na ez a hozzáállás az ami segít! Nem az hogy elüldözünk mindenkit a ostoba negatív siránkozásainkkal és a politikai érdekből folytatott hazudozásinkkal... persze ezt neked úgy is hiába mondom. Neked, annyi van a fejedben hogy fidesz, orbán, mészáros, meg a többi baromság. Nem is érdekel téged az ország sorsa. Inkább pusztuljon meg mindenki, legyen szar mindenkinek csak a kormányt szidhasd. Ez erről szól. És ezért vagy Te is hazaáruló.
Minden kommented arról szól, hogy jujj a fidesz így megy úgy. Ki a szart érdekel a fidesz? Teljesen bele vagytok már ebbe betegedve. Felfogni nem bírom milyen lelkület kell ehhez, hogy valaki folyamatosan a pártpolitikán kattogjon. Engedd már el! A fidesz is egy csak egy ugyanolyan idióta mocsok párt mint a többi, és nem lesz jobb a következő sem, meg az azutáni sem. Leváltják vagy marad. Édes mindegy. Nekünk embereknek kell tenni azért hogy jobb legyen Magyarország.
Tőled pl nem is akarok semmit, csak azt hogy legalább a saját hazádat ne gyalázd és ne vedd el az emberek kedvét attól, hogy megpróbáljanak küzdeni. Ennyi. Nagy kérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!