Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az eu-ban blokkolni akarják...

Kepim kérdése:

Az eu-ban blokkolni akarják az orosz hír oldalakat. Azon túl hogy ez sok mindent elárul a valóságról meg lehet-e kerülni valahogy ezt a blokkolást? Állítólag szerdától lép életbe, de faszbúk az oldalakat már le is tiltotta.

Figyelt kérdés
Engem egy ilyen dolognak mindkét oldala érdekel. Az ukránokból bármit kinézek!

2022. márc. 2. 03:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
68%

Melyik igazság? Amit a Kreml-ben irtak? Az?

Tudod, mi fáj nekünk, hogy a magyar történelem ellenére véditek a ruszkikat és falaztok, mosdatjátok a gyilkolást, ami a szomszédban van! Ez fáj nekünk!

2022. márc. 2. 09:27
 12/89 anonim ***** válasza:
58%
Ezek nem azok a ruszkik akik 50 évvel ezelőtt nyuvasztottak minket. Lehet szidni őket azért amit most tesznek de felesleges azért szidni őket amit az elődeik tettek.
2022. márc. 2. 10:12
 13/89 anonim ***** válasza:
57%

Bocsi, akkor se tudok drukkolni egy ruszkinak se... 1849-(1945-1956->1989)

és bocsi, de az én szememben az nem magyar, aki viszont tud ezek után!

2022. márc. 2. 10:26
 14/89 kürasszír ***** válasza:
49%

# 12

Nem ugyanazok a ruszkik?

Dehogynem, hiszen Putyin nagyapja Sztálin szakácsa volt.

Putyin kijelentette, hogy a leggyalázatsabb tett, amit az ukránok elkövettek az volt, hogy lerombolták az ukrajnai Lenin szobrokat és szovjet emlékművekdt.

2022. márc. 2. 10:28
 15/89 anonim ***** válasza:
100%
A rohadt szakácsok az okai mindennek.
2022. márc. 2. 10:55
 16/89 anonim ***** válasza:
47%

11-es te tényleg bekajálod hogy a nyugati sajtó szabad? Az igazságtól biztosan az 🤣

Kígyó szigeti "hősök" még kitüntetést is kaptak, pedig nem haltak meg, nem védekeztek, hanem megadták magukat. Ukrán vezetés pedig feltételezem nem a nyugati sajtóból tájékozódik, tehát maga az ukrán vezetés tolja a fake newst.

Arról meg ne is beszéljünk hogy a valahova nagyon siető ukrán önjáró légvédelmi löveg ami az utcasarkon túlkanyarodva átment a másik sávba és elütött egy civil járművet egyből orosz tank lett... Merhogy lánctalpas = tank, rosszat csinál = orosz... Ezen a szinten van a nyugati sajtó. Aki fenntartás nélkül el is hiszi mindezt az nem ember hanem egy NPC.

2022. márc. 2. 11:56
 17/89 anonim ***** válasza:
79%

Én fenntartás nélkül gondolom, hogy Putyin egy háborús bűnös és pofa kell hozzá, hogy valaki őt védje, mosdassa!

Ha nem tetszik a nyugat, akkor ugye már úton vagy Moszkvába?!

2022. márc. 2. 12:28
 18/89 anonim ***** válasza:
74%
Isten ments hogy én egy háborús bűnöket elkövető diktátort mosdassak. Mit tegyek hogy ne mosdassam? Viselkedjek úgy mintha elhinném a sok kamuhírt, csak azért hogy "jó" állampolgár legyek? Nem ismerős neked valahonnan hogy van egy hivatalos, elfogadott narratíva és eme narratíva elfogadásának függvényében eldönthető mennyire vagy jó állampolgár? Hogy épp mi ez a narratíva nem is fontos, te sem reagáltál a kommentem tartalmára, elég volt hogy észrevetted nem azt mondom amit kéne, ergo rossz állampolgár vagyok.
2022. márc. 2. 12:49
 19/89 anonim ***** válasza:
100%
Az európai unióval is rengeteg gond van csak most háttérbe szorult ennek a témája. Meg most azzal mindenki egyetért hogy az ártatlan menekülteken segíteni kell. Ezzel Orbán és Brüsszel is egyetért. Ugye ezek európaiak, ugye mi vagyunk az első biztonságos ország, stb stb ráadásul jó részük magyar
2022. márc. 2. 13:11
 20/89 anonim ***** válasza:
45%
Miért akarsz orosz propagandaoldalakat olvasni??? Mindkét oldal ontja magából a fake news.
2022. márc. 2. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!