Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elítélitek azt hogy Magyarorsz...

Elítélitek azt hogy Magyarország nem engedi, hogy lőszert vigyenek rajtunk keresztül Ukrajnába?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 23:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
19, de ők várják a kormány nyílt támogatását. Nem az ágyat, a konzervet, hanem azt, hogy kiálljon, azt mondja, elítéli Putyint, az oroszokat, minden támogatást megad a védekezéshez. Ehhez képest mindenre utolsóként bólint rá, amikor már mindegy, mert azt hiszi, így putyinka se haragszik és a menekültek sem. De nem így van, a menekültek tudják, hogy nem a kormány segíti őket.
2022. márc. 2. 14:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Dehogy nem segíti a kormány őket. Most kaptam egy e-mailt (kár, hogy arra a címre küldözgetnek kormánypropagandát, amit a COVID-oltás regisztrációnál megadtam), amiben a Híd Kárpátaljáért segélyprogramot hírdetik. Lehet adományozni.
2022. márc. 2. 17:44
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
22, az, amit te meg én adunk, az nem a kormány segítsége.
2022. márc. 2. 18:06
 24/26 Jeffrey Spender ***** válasza:

#7 / Shai-Hulud

Milyen fegyvert kéne az Ukránoknak szállítani ? Alapmodellű RPG-7-est, amit kiröhög az Orosz harckocsi alappáncélzatúan ? Vagy exportverziósan visszabutított T-72M1-est, amiből 60 körüli már csak alkatrészdonornak / kannibalizációra jó, erős korlátokkal, de beindulni nem tudnak, nem véletlenül ? Vagy azt a 15-öt ? És a Jurassic Park-ba száműzött MiG-29-eseket, tönkremenve, és a 80-as évek műszaki színvonalán megragadva ?

A Lengyelek, Csehszkók és Bolgárok 80 MiG-29-est akarnak adományozni, csak az a bökkenő, hogy ezek alapmodellű, 80-as évekbeliek, nem pedig 2010 + -osak.

2022. márc. 2. 22:48
 25/26 Jeffrey Spender ***** válasza:

Én nem értem az itt kommentelőket.

Ezek Mit akarnak ? Szervezik a nagyléptékű tüntetést a magyar parlament elé az "Ukrán nép érdekében"? Felelősségre akarják vonni Szijjártót, Ádert és Orbánt ?

Ha ennyire nagy a kommentelők szája, akkor indulhatnának Ukrajnába önkéntesnek, talán kapnak fegyvert és lehet lőni az Oroszokra, fotelból kommentelgetés és virtuális dühöngés helyett.

És hogy lehet egy magyar nyelvű fórumon, elvileg magyarokként az ukránok pártját fogni, amikor ők magyarellenesek ?

2022. márc. 7. 21:30
 26/26 Jeffrey Spender ***** válasza:
Na másfél év múltán hogy öregedett a kérdés ?
2023. okt. 24. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!