Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Elítélitek azt hogy Magyarorsz...

Elítélitek azt hogy Magyarország nem engedi, hogy lőszert vigyenek rajtunk keresztül Ukrajnába?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 23:48
A kérdező szavazást indított:
Elítélem
Nem ítélem el
84 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
43%
hogy aztán velünk számoltassák majd el a háború költségeit? volt már egyszer egy iyen azt trianonnak nevezték... -_-"
2022. márc. 1. 23:50
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Ritkán értek egyet a köpcös döntéseivel de ez szerintem helyes döntés
2022. márc. 1. 23:56
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Az sem helyes, hogy más országok küldenek. Egy háborúban a vesztes fél gazdasági és katonai segítése nem lerövidíti, épp ellenkezőleg, egyre csak nyújtja a háború idejét. Magyarul a minél korábbi béke helyett egy hosszan elhúzódó, rengeteg áldozattal járó háborúhoz vezet. Ezt szeretnénk elkerülni, és ennek megfelelően cselekszünk. Nyilvánvaló, hogy a többi nyugati hatalom viszont egy elhúzódó, véres háborút akar, ahogy Zelenszkij sem akar békét kötni, ez tisztán látszik a tetteiből (pl. őt támadták meg, ő áll vesztésre, az ő népét ölik, mégis ő szab feltételeket egy béketárgyaláshoz. Egy ilyen helyzetben a vesztes fél a legkilátástalanabb lehetőségbe is kapaszkodna hogy békét hozzon a népének, Zelenszkij ehelyett ellenállásra buzdít, és katonai támogatást kér)

Nyilván más országok céljain nem tudunk változtatni, de én is úgy érzem, hogy jelenleg a semlegesség a leghelyesebb út Magyarország számára. Ezzel segítjük a háború rövidre zárását, ennél fogva csökkentjük a civil áldozatok számát.

2022. márc. 2. 00:01
 4/26 anonim ***** válasza:
64%

Ezzel most igen.

Másoknak sem kellene hagyni, ezzel csak elhúzzák az egész háborút. Ha mindenki tenne egy lépést hátra és azt mondanák, hogy ez csak a kettejük dolga, max a civilek befogadásában vesznek részt sokkal nagyobb lenne az esély egy eredményes béke tárgyalásra is.

2022. márc. 2. 00:10
 5/26 A kérdező kommentje:
Azt érzem hogy mindenki annyira képmutató lett. 9gag-et szoktam nézni. Mindenki annyira együtt érző meg elítélik az Orbánt. De ha arra kerülne a sor akkor a sok együtt érző mind bekussolna és menekülne amerre lát. Most meg olyan bátran mondják ki mit csináljon.
2022. márc. 2. 00:19
 6/26 anonim ***** válasza:
48%

Nem is tudom. Ukrajna vezetése egy képmutató náci diktatúra intézményesült kormányzati lopással és maffiakapcsolatokkal. Oroszország csak le akarja váltani ezt a kormányt.

Oroszországnak kéne segíteni inkább.

2022. márc. 2. 00:24
 7/26 Shai-Hulud ***** válasza:
32%

@3,@4

Szerintetek mit kellene tenniük az ukránoknak? Megadni magukat, mert valaki rájuk ijesztett?

"Hagyd magad lányom, hamarabb túl leszel rajta" - hát aki így áll hozzá, azt jó sokan megrakják...

Nem tudom, te hogy vagy vele, én egy külső támadás esetén azért megpróbálnám védeni a hazámat, és egyáltalán nem hibáztatom az ukránokat, hogy ők is azt teszik.

Egyébként meg nem kell annyira hasraesni az oroszok előtt, volt rá történelmi példa is, hogy beletört a bicskájuk egy sokkal kisebb ország megtámadásába:

[link]

A náluk sokkal kisebb Finnországot sem sikerült elfoglalniuk.

Putyin 2014 óta, azaz 8 éve gyűjti a pénzt erre a háborúra, és most ott tart, hogy Beloruszia segítsége kell ahhoz, hogy legyűrje Ukrajnát. Nem olyan nagy az a medve, mint amilyennek szeretné hogy lássák.

Oroszország gazdaságilag így is bele fog rokkanni ebbe a háborúba, és az érvénybe lépett szankciókba. Gyakorlatilag az egész világ ellenük fordult, senki nem akar velük kereskedni, nem akar befektetni (sőt éppen kivonja mindenki a tőkéjét).

Magam részéről fogadni merek, hogy Ukrajna részéről ekkora ellenállásra, és a többi ország részéről ekkora összezárásra messze nem számított Putyin.

Az ukránok helyében én sem adnám fel.

2022. márc. 2. 00:25
 8/26 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek és 6# igaza van.
2022. márc. 2. 00:35
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
Sokan nem tudják de Kijevben olyan üzletek vannak hogy csak le esik az állad és Budapesten nincsenek ilyenek. A hihetetelen gazdagok és a borzalmasan csórók társadalma.
2022. márc. 2. 00:38
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

Beszédes hogy még a luxusmárka Chanel is képviselteti magát Kijevben

[link]

Se Budapesten, se Pozsonyban, se Zágrábban, se Prágában sincs Chanel.

2022. márc. 2. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!