Ellenzékiek! Ha Bayer Zsoltot elítélitek a megnyilvánulásai miatt akkor Nagy Blankát is ugye?
En a mostani politikai palettan mindenkit utalok, szoval nem mondanam magamat "ellenzekinek".
Szerintem mind2 szinvonaltalan, olyan igazi putris. Mindketto szajabol omlik a sz,r, ertelem nelkul.
De valahogyon megis jobban felb.sz az, hogy egy felnott ember beszel ennyire primitiven mint, hogy egy csitri.
A bajszos f,sznal meg Zsoltinak nagyobb kapa is kiesett mar a szajan.
Fideszesek es ellenzekiek eggyesuljetek! Pontozzatok le ezert vagy azert. Elhoztam a vilag beket! Peace!
"Nem unod még? Pár napja is feltettél egy ugyan ilyen kérdést, amit már töröltek szerencsére.........."
Milyen kérdést?
Tévedtem, sajnos nem törölték!
"Miért Bayer Zsolt a trágár, hogyha volt aki a „b. ssza arcon magát” meg a „bajszos f. sz” szinthez is eljutott. Bayer prolizása ehhez képest kezes bárány nem?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!