Féltek a háborútól?
Én rettegek. Semmilyen politikai kérdést nem szeretnék ebből csinálni. Én semleges vagyok.
Szimplán csak azt látom, néhány olyan nagyhatalmi vezető kezében vannak most a dolgok, hogy én nagyon félek.
13 as, nem vagyok hülye.
De párt semleges vagyok, és nem azon gondolkozom, jogi kinek van igaza,és kinek nincs.
Ki kit miért támad.
Mert szerintem sem én sem te nem tudjuk a teljes igazságot, csak, amivel a media tömi a fejünket.
És az nem is érdekel igazán, csak egyszerűen felek, féltem a szeretteimet.
Kíváncsi vagyok más hogyan éli meg ezt a helyzetet.
'14-ben indult a harc a Donbas-i oroszbarát régiókért, illetve a Krím is ide kapcsolódik, akkor többé-kevésbé lecsendesültek a dolgok, de a folyamatos feszültség most ismét elmérgesedett.
"Amikor pedig háborúk zaját vagy háborúk hírét halljátok, meg ne rémüljetek! Ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég.
8 Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, többfelé földrengések és éhínségek lesznek"
NEM kell félni, NEM fog Putyin egy NATO tagállamot megtámadni. A harcok NEM fognak Magyarország területére kiterjedni. Nem a III. Vh-t akarja Putyin, "csak" Ukrajna felett visszaszerezni az orosz befolyást.
A politikusainkra lehet jót, rosszat mondani egyaránt, de anno a legeslegjobb döntésük volt hogy beléptünk a NATO-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!