Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan értékelitek eddig az...

Hogyan értékelitek eddig az Ukrán hadsereget?

Figyelt kérdés
Mennyire teljesítenek jól önmagukhoz képest?
2022. febr. 27. 19:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
Én nem hivatkoznák a Vadhajtásokra. Egy rahedli pert vesztettek el kamu hírek miatt
2022. febr. 27. 19:41
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
vadhajtások neeeeeee :DDDDD
2022. febr. 27. 19:45
 23/31 anonim ***** válasza:
38%
Na mert ballibék soha nem vesztették pert 🤷. amúgy megjegyzem a VH a legolvasottabb online politikai platform.
2022. febr. 27. 19:49
 24/31 anonim ***** válasza:
72%

Közel sem ennyit.

"Kezd unalmassá válni ez a bohóc, félóránként bejelentkezik valami bunkerből, egyszer sír"

Itt pl hazudnak

[link]

A telex rakott egy videót is ahol lehet hallani ki sír és ki nem

A Vadhajtások az internet pöcegödre. Mellesleg. Eléggé kevés az olvasottsága az Origo 24.hu,Index,Telex stb hez képest

2022. febr. 27. 19:51
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egyikőtök felén sem, de a telex sem jobb...
2022. febr. 27. 19:53
 26/31 anonim ***** válasza:
94%
Egy fokkal hitelesebb azért. Tudom ők sem pártatlanok de szerintem hitelesebbek
2022. febr. 27. 19:56
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
biztos hogy nem hitelesebbek, mindkettőbe belelehet.....
2022. febr. 27. 19:58
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

[link]

visszatérve az eredeti kérdésre... :)

2022. febr. 27. 20:06
 29/31 anonim ***** válasza:

Vegyesen teljesítenek. Vannak ellenállási gócok, rajtaütések, felderítő egységek elleni támadások, de szervzettlenségre, gyenge morálra utaló jelek egyaránt. Ezek összesített súlyát egyenlőre az egymásnak teljesen ellentmondó hírek, narratívák alapján nehéz megítélni. Nem tudjuk az oroszok hány naposra tervezték a háborút, milyen ütemtervvel számoltak, mekkora saját veszteséget becsültek. A "végeredményt" csak 1 hónap múlva lehet megbecsülni, egyenlőre még csak a háború 5. napja van.

Pontosabban az lenne a jó, ha nem kellene senkinek sem megbecsülnie a végeredményt mert megjönne a felek józan esze és megegyeznének a tárgyalóasztalnál.

2022. febr. 27. 21:54
 30/31 anonim ***** válasza:
17# igen lehet hogy trollkodik, de olyan sokmindent olvastam olyanoktol akik full komolyan gondoljak az egeszet, hogy mar nem lehet kiszurni a trollokat. Kb. ugy mint haboruban a media igazsagtartalmat sem lehet :))
2022. febr. 27. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!