Orbán Viktor évértékelõjét ti hogyan értékelitek?
Figyelt kérdés
A legfontosabbak:
-megint létkérdés a választás,
-harcolnunk kell tovább Brüsszel és Soros ellen, a csata még nincs megnyerve,
-gonosz ellenzék hergel, sérteget,
-sikeres volt a Covid -vèdekezés,
-több a minimál-és átlagbér mint Fletó alatt 13 éve, ez hatalmas nagy dolog,
-nyergeljünk, ki kell lovagolni.
A problémákról, vàdakról (Pegasus, korrupció stb), mit kellene jobban csinálni, hibákról, s a saját teljesítményérõl semmit nem szólt.
2022. febr. 13. 02:33
2/17 anonim válasza:
Észak-Korea is csak pislogott, mert bizony le van maradva ezek szerint Kim barátunk.
4/17 anonim válasza:
Nem néztem, tudtam, hogy mit fog mondani, én is megírhattam volna neki.
6/17 anonim válasza:
Bukni fog a vén diktátor, akármit hazudik is!
7/17 anonim válasza:
Fél hogy börtönben fogja végezni a családjával együtt. A lányait több tíz millióért tanítattuk svájci magánakadémiákon, most mégis a spanyol eiviérán herdálja az adóforintokat, egy kis haszna sincsen belőle a magyaroknak
8/17 anonim válasza:
A szokásos öndicséret és uszítás.
9/17 anonim válasza:
Fúúúúúú, ez a nyergeljünk, lovagoljunk ki, jöttünkre 50 nap múlva számítsatok szöveg nagoyn felcseszett.
Jobban kedvelem a Gyűrűk Urát, mint bármelyik pártot, sokkal többet adott, mint eddig bármelyik párt, és erre ez a szájára merte venni...:S
10/17 anonim válasza:
Jó beszéd volt. Nem is nagyon tudtak belekötni, szemben Gyurcsány ls MZP bakijaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!