Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lesz magyarországo...

Szerintetek lesz magyarországon háború vagy érinti magyarországot?

Figyelt kérdés
Jó estét mindenkinek az lenne a kérdésem felétek hogy milyen szempontokból érinti Magyarországot ez a Ukrán háború vagy talán magyarországon is lesz háború? Ma a dúna parton lővöldöztek a magyar katonák állitólag azért hogy felkészüljenek na de mire? Sajnálom ha valakinek hülyének tünnök én vagy a kérdésem de azért számomra elég meghökkentő ami ukrajnában zajlik. Csak imádkozzni tudok értük imádkozatok ti is ez mind meg van irva a bibliában!

2022. febr. 25. 23:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen esetben érhető,hogy gyakorlatoznak, ha nem is látnak nagy esélyt a háborúra nem árt készenlétben lenni.

Amúgy nincs rá nagy esély, NATO tagok vagyunk, ha támadnak szembe kell nézniük a NATO-val, nem hiszem, hogy ennyit érnek az oroszoknak az, hogy Magyarország az övék legyen (és nem is hiszem, hogy kellenénk nekik)

2022. febr. 25. 23:53
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
Hát, tegnap én is azt mondtam volna, mint Bayer Zsolt, hogy "hülye az aki" szerint háborút indítana Magyarország ellen. De....az amcsi külögyminiszter este azt mondta, hogy Putyin már a Svédeket és Finneket is megfenyegette, meg a kelet-európai NATO országokat is, hogy ha nem vonják ki onnan a NATO fegyvereket, katonákat, akkor következményei lesznek. És ugye tegnap előtt ez a következmény az atomot jelentette Ukrajna lerohanása után. Szóval ki tudja...
2022. febr. 25. 23:57
 3/31 anonim ***** válasza:
58%
....mindegy. Úgyis a lélek örök. Reinkarnálódsz legfeljebb. Én már sokat gameltem PC-én, nem kár értem. Egyébként az atombomba a másodperc törtrésze alatt eléget. Elég humánus vég
2022. febr. 25. 23:58
 4/31 anonim ***** válasza:
79%

nem kiszámítható, mert még a választások is itt vannak a nyakunkon.

pont ezért van itt több forgatókönyv.

mert világos, hogy orbán örömmel engedne putyinnak és fordulna szembe európával és a nato val is, ha cserébe örökös helytartója lehetne putyinnak.

és mivel a háborútól, kisgyerekek halálától még ez a gerinctelen opportunizmus is jobb, ésszerűbb lesz lassan....ez nem is annyira realitástól elrugaszkodott logikus terv.

viszont ha a nato valóban nem sza rozik és kőkeményen fogja a pokolba visszaküldeni az oroszokat, ha túlzásba viszik, akkor viszont a végletekig elhibázott gondolat.

2022. febr. 26. 00:04
 5/31 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem lesz Magyarországon háború. Magyarországon a NATO tagja és ha támadás érné, akkor mindegyik tagállamnak az ország segítségére kéne sietnie. Ez azt jelentené, hogy az oroszoknak az Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Franciaország haderejével is szembe kéne nézniük, hogy csak az atomhatalmakat említsem. Oroszország nem hülye és nem fogja az atomháborút kockáztatni.

A honvédség meg persze, hogy gyakorlatok. Nekik az ország védelme a feladatuk, bármilyen vészhelyzetben készen kell állniuk, hogy megvédjék az országot a fenygetéstől. Bármilyen valószínűtlen egy fegyveres konfliktus, nekik akkor is fel kell arra készülniük. És ha a szomszédos országban nagyszabású háború folyik, akkor meg pláne nem árt, ha felkészülve várjuk az eseményeket.

A háború csakis kizárólag gazdaságilag és a menekültválságon keresztül érintheti az országot.

2022. febr. 26. 00:10
 6/31 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos érinteni fog minket, gazdaságilag :( illetve menekültek is érkeznek (igaz ők legalább a testvéreink, s dolgozni szeretnének, nem csak héderelni).

Közvetlen harccselekmény nem várható Magyarország területén, sem a határ közelében.

2022. febr. 26. 01:23
 7/31 anonim ***** válasza:
88%

Bármily meglepő, a lőtereken a katonák lőni szoktak. Két hete is láttam, ahogy gépfegyverrel lőnek és vitték a mesterlövész fegyvereket.

Nem tudom, hogy mi Putyin célja. Valószínűleg az, hogy nem tudjuk a célját. Amiket mond, majd amiket cselekszik, nincsenek összhangban.

2022. febr. 26. 02:15
 8/31 anonim ***** válasza:
67%
csak mellékesen amúgy is orbán meg putyin nagyon jóban van,... mondhatni putyiné az ország
2022. febr. 26. 04:08
 9/31 anonim ***** válasza:
58%
Aki Magyarország ellen háborút indít, annak az orosz hadsereggel kell szembenéznie. Nem fogják tétlenül nézni, hogy az egyik legmegbízhatóbb láncos kutyájukat valaki megtámadja.
2022. febr. 26. 07:28
 10/31 anonim ***** válasza:
88%

Magyarország ugyan NATO-tag, de ha megtámadnak minket, szerintem magasról fog ránk mindenki tenni (meg a többi kelet-európai NATO-tagra is, akárkit támadnak meg).

Őszintén, semmi hatalmunk nincs. Amerikát mwg a NATO-t abszolúte nem érdekeljük erre felé, semmilyen érdek nem fűződik a megmentésünkhöz. A megtámadott ország majd reklamál, hogy “de hát mi is tagok vagyunk, hogyhogy...?”, a NATO válasza meg egy vállvonás lesz maximum.(Ahogy most is vállat von a világ Ukrajna miatt. Megy a “de sajnáljuk”, de mikor tettekről van szó, valahogy mégse akkora a sajnálat...)

Én reménykedem benne persze, hogy nem lesz igazam.... cáfoljatok meg légyszi, miért is fűződne a NATO-nak érdeke a megmentésünkhöz.

2022. febr. 26. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!