Magyarország biztonságban van? Ugye nincs esély arra hogy kitorjon a 3. V.haboru?
#1 Hiába nyitott erre Putyin, olyan követeléseik vannak amiket lehetetlen teljesíteni.
Egyik teljesíthetetlen követelés: Ukrajna demilitarizálása.
Na most mégis ezt, hogy gondolták? Egyenes öngyilkosság lenne egy ilyen lépés, ez kb azzal érne fel, hogy van egy ország amely támadható kedv szerint mert nem lesz mivel visszatámadni. Ráadásul nem fognak az oroszoknak bedőlni mert lehet csak csali és ha ez megtörténik akkor vége Ukrajnának.
Második teljesíthetetlen követelés: Nácik teljes eltávolítása (módszerekről nem tudunk)
Na most ezt a történelemből jól ismerhetjük. A legsötétebb diktátoroknak vannak ilyen követeléseik.
Az egyetlen végrehajtható kérés: a fegyverletétel, de ez nem lesz Putyinnak elég és ezt Zelenskij is tudja és van bennem egy olyan érzés, hogy az ukrán vezetés nem is fog merni Putyinnal tárgyalni.
Attól tartok, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű mint egyesek gondolják.
Azt mondja Putyin nyitott a béketárgyalásokra :DDDDDDD És a nem lépjük át a határt, az megvan? A nem támadunk?
Komolyan mondom, lassan kezdem azt gondolni, hogy Putyinnak van igaza, ha az ostoba nyugati ember sosem tanul semmiből, akkor századszor is megérdemli, hogy hülyére vegyék.
#6 Na most látszik mennyire műveletlen vagyok.
Én végig azt hittem, hogy Finnország és Svédország NATO tagállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!