Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Világháború?

Világháború?

Figyelt kérdés

Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.

Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."

Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.

Magyarország is mozgósított.

Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...

2022. febr. 22. 23:08
 221/240 A kérdező kommentje:

#220: Kedves érdeklődő, a francia választással voltam elfoglalva. De egyre rosszabbnak látom a helyzetet. Putyinnak teljes Ukrajna elfoglalása lehet csak megoldás, de azt is minél hamarabb el kellene érnie. Sajnos, nem lőheti le a NATO műholdjait, amikkel igen erőteljes informálást és a NATO szakértők révén konkrét kézfogásos irányítást tudnak a NATO tanácsadók végezni. Olyan mágnesvihart, napszél kitörést kellene utánoznia, mint amilyennel Elon Musk műholdjait rongálták meg a krőzusok, amiért támogatta a kanadai kamionosokat. Szurkolok, hogy a két brit pilóta után további USA/Brit/Francia "tanácsadók" kerüljenek elő Mariupol óvóhelyeiről, csak az a baj, hogy az oroszoknak nem áll rendelkezésükre akkora média az igazság bemutatására, mint a krőzusoknak a hazugságaik terjesztésére.

Az oroszoknak be kell keríteniük egy jelentős ukrán katonai állományt, elsősorban az ukrán katonák számának csökkentésére kell fókuszálni így nem lesz, aki a behurcolt nyugati fegyvereket kezelje.

A határok szemmel tartása is elsődleges, hogy a beérkező fegyvereket azonnal meg tudják semmisíteni.

Hatalmas elánnal nyomnám a felvilágosító filmeket is az ukrán emberek felé, hogy rádöbbenjenek, hogy az USA csőbe húzta őket. Erőteljesen reklámoznám, hogy Zelensky nem ukrán (zsidó, az R-R klán bábja). Esetleg elkérném Toroczkai idevágó YouTube filmját, amelyik annyira kemény, hogy már Toroczkai is levédte a könnyű megnyitás ellen...

A krőzusok hatalma az igazság erőszakos elnyomásában rejlik, ez ellen erősen fellépnék. (Ők is felléptek John Lennon ellen...)

Európa öngyilkosságát minden fórumon példákkal bizonyítanám.

COVID ellen beoltott, de erősen fertőző orosz katonákkal harcolnék.

Az ürgéket kiönteném, vagy ha van idő, kiéheztetném.

Nem csak Ukrajnát figyelném, hanem a környező országokbeli mozgásokat mind. Kiépíteném a kémszolgálatokat, de nem olyan főnökökkel, mint akik dezinformálták Putyint. A bizonyított árulókat kivégeztetném.

Megpróbálnám fellazítani az USA és a Britek hadseregeit, a katonákat informálnám a rejtőzködők céljairól.

A megmaradt olajamat tankerekbe tölteném és barátilag ingyen elküldeném Washingtonba. Sajnos, a partok előtt egymásba rohannának és elszennyeznék a keleti partokat :) (A krőzusoktól tanultam ezeket a fedőtevékenységeket ;) )

Elhelyeznék egy rejtett, atomrakéta indító visszaszámláló órát nyugat Ukrajnában valahol, melynek a működését előtte filmen rögzítettem és random időpontokban mutatnám a weben a visszaszámlálás állását, és közzétenném, hogy ha nem érek el augusztus végéig az órához, akkor azt nem tudom leállítani és kilövi az összes orosz atomrakétát a Nyugatra. Ezzel érdekeltté tenném őket Ukrajna orosz hadsereg általi elfoglalásában. Minden médiában kürtölném, hogy a nyugati fegyvertámogatás fokozza az esélyét, hogy nem érek el nyugat Ukrajnába és a Föld atomhalált hal, aminek a Nyugatiak fegyveres támogatása lesz az oka. (Ők is hasonló ocsmány tömegmanipulációkkal élnek...)

Jó széljárásban persze egy nagyobb felszíni atomrobbantási kísérletnek is jó hasznát lehetne venni :) Ezt a krőzusok úgy csinálnák, hogy a Nimitz osztályú nukleáris "Ronald Reagan" repülőgép-hordozó anyahajójuk éppen a Dél-Kínai tengeren szenvedne súlyos balesetet, amely radioaktív felhővel elszennyezné a Dél-Kínai partokat...persze a hihetőség kedvéért beáldoznának pár US tengerészgyalogost is. (Láttunk nemrég hasonló balesetet a Szuezi csatornában.)

Amúgy a Katolikus Karitász a megsebesült orosz kiskatonák megsegítésére is indíthatna gyűjtést, azok sem saját kedvükből kerültek olyan helyzetbe, ahol elfogásuk után lábon lőtték őket...

Még van pár ötletem, de azok még élesben is jól jöhetnek, ezért nem árulnám el itt mindet.

No de megyek gázpalackot venni, arra az esetre, ha a Bolgárok megfúrnák a gázvezetéket és lefejtenék a nekünk szánt gázt...mikor ott jártam, még az ablaktörlők sem voltak biztonságban a kocsikon...

2022. ápr. 28. 17:28
 222/240 anonim ***** válasza:
16%
Ezt ugye viccnek szánod?
2022. ápr. 28. 20:28
 223/240 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerinted ellenünk is bevethetnek ilyet?

[link]

[link]

2022. máj. 4. 08:06
 224/240 anonim ***** válasza:
54%
:D :D Hát ez a két cikk így reggelre, oké, jobb volt mint egy bögre kv :D
2022. máj. 4. 08:50
 225/240 A kérdező kommentje:

#223: Az intelligens porról az jutott eszembe, hogy a kollégám legalább 10 évvel ezelőtt azzal sztorizott, hogy a japán útja során azt mondták a japánok, másnap gyárlátogatásra mennek, de ehelyett csak egy szobába, annak is a sarkához vezették a vendégeket a japánok, ahol egy mikroszkóp volt. Belenézve nanogépeket láttak.

Továbbá kb.10 éve már én is beszéltem fiatalok csoportjának nanorobotokról képes kivetítéssel kísérve, valamint a Musk-féle BCI, azaz Brain Computer Interfészekről is. Mondásom szintén kb. egy évtizede olvasható a Research Gate-en: A természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció. Ezt a jövőképet a krőzusoknak is szoktam ismételni, hogy lelombozzam őket. A téma messze vezet és a források is említettek pár nehézséget és veszélyforrást.

Fiatalok csoportjának három éve jövendöltem három mérföldkövet, melyek az életükben bekövetkeznek: a kvantumszámítógép elterjedése ( azóta már van egy az ELTE-n), a 'számítógép' öntudatra ébredése és a (világ)háború. Ez utóbbi már zajlik. De én csak olvasottabb voltam, pár más ember vízióit vetettem össze a valósággal. De ha a közeljövőben erőszakos halált halnék, mint Musk is, az se lenne meglepetés.

2022. máj. 15. 21:58
 226/240 A kérdező kommentje:

#223: A második link témájához: meglehet, hogy a Föld rákja ellen csak a besugárzás hatásos. Mivel már most sincs rendes életünk a krőzusok diktálása miatt, teljesen mindegy, mikor halunk meg. Csak az nem mindegy, hogy marad-e ráksejt, vagy sikeres az operáció ( bár a beteg is meghalt).

A nyugati vezérelt média szereti úgy beállítani, hogy a Földön az oroszokon kívül mindenki az oroszok ellen van, holott éppen az ellenkezője igaz: csak az egyes, áttétes ráksejtek vannak Moszkva ellen (hazánkban is!), mindenki más tudja, ki az igazi ellenség. A rejtőzködésnek vége! Egyre több szoliter ráksejt gyógyul meg és a góc a felszínre kerül.

Mellékdal:

Nem érdekes? A konteo szót már senki nem használja :)

2022. máj. 15. 22:47
 227/240 A kérdező kommentje:
Egy új USA fegyver képe jött elö bennem: pilótanélküli, kb. 10 méteres, távirányított repülőket kísérletezett ki a Pentagon. A gépeket katonák távirányították egy szobából. A projekt hirtelen félbeszakadt és a gépek egyikét múzeumba tették - természetesen a sajtó tudtával. Ezt félrevezetésnek érzem és magam előtt látom az ilyen, fegyverrel ellátott gépek sűrű raját, amelyet már a titokban kifejlesztett számítógépes program, mesterséges intelligencia irányít.
2022. máj. 15. 23:03
 228/240 anonim ***** válasza:
67%

Nos a kvantumszámitogépek elterjedése még odébb van. Az hogy az ELTÉ-n van 1 azaz egy darab, az szerintem semmilyen formaban felelmeg az elterjedésnak.

Egy támadó repülőnek mindig lesz "személyzete" ugyanis a mesterséges inteligenciától(mi) is messze vagyunk. És a "mi" nemtud mit kezdeni a váratlannal,a szokatlannal,meghökkentővel.

Pl:kifejlesztek e husvéti nyuszi alaku bombázót.

Az "mi" felfedezi analizálja és megállapitja húsvéti nyúj csoki tojást tolyik. Ja hogy azok bombák....hát húsvéti nyuszi???

Illetve kell valaki aki felügyeli a rendszert,hogy nelegyen senki baráti tűz áldozata.

Nano robotok,inteligens por:túl régota létezik ahoz,hogy ennyire rejtve maradjon. Egy egy konteos portálon megjelenik egy egy cikk szőlökőévente.

Ahogy camtrail és a laposföld meg balaton tagadók is helyet kapnak ott.

Ez barát aki japánban... ilyet bárki tud mondani,aki nem hiszi járjon utána.

BIZONYITÉKOT! szor elém egy tál fekete port és 2perc allatt rajzoljon sajátmátol egy autót.

Dronok vannak az tisztasor.

2022. máj. 16. 01:03
 229/240 A kérdező kommentje:

#228:

"Nos a kvantumszámitogépek elterjedése még odébb van. Az hogy az ELTÉ-n van 1 azaz egy darab, az szerintem semmilyen formaban felelmeg az elterjedésnak." - Azt írtam, a fiatalok ÉLETÉBEN. Nem ma, vagy holnap. Remélem, legalább negyven év még előttük van.

"Egy támadó repülőnek mindig lesz "személyzete" ugyanis a mesterséges inteligenciától(mi) is messze vagyunk. És a "mi" nemtud mit kezdeni a váratlannal,a szokatlannal,meghökkentővel." - Egy célvezérelt cirkálórakétát is felfoghatunk támadó repülőnek és már annak sincs személyzete, repülés közbeni emberi irányítója. Az MI a váratlannal tényleg nem tud mit kezdeni, de könnyen elkerülhető, hogy ilyen legyen, ha a várt esetek mellé egy esetként bevesszük az "egyéb" kategóriát, amikor pl. programozhatjuk arra, hogy robbantsa fel magát. A "szokatlan és meghökkentő" már ma is le van kezelve, mert az MI, akárcsak az ember, közelség alapon kategorizál, azaz amihez leginkább hasonlít az adott eset, az arra alkalmazandó algoritmust futtatja a "szokatlanra és meghökkentőre" is. A mai MI igen sok esetben meghaladja az emberi döntéshozás minőségét.

"Pl:kifejlesztek e husvéti nyuszi alaku bombázót.

Az "mi" felfedezi analizálja és megállapitja húsvéti nyúj csoki tojást tolyik. Ja hogy azok bombák....hát húsvéti nyuszi???" - egy húsvéti nyuszi méretű bombázó nem veszélyes, egy húsvéti nyuszi alakú, de bombázó méretű valami pedig nem illik a húsvéti nyuszi jellemzőihez, tehát belép a közelségvizsgálat és amihez leginkább hasonlít a számtalan jellemzője alapján, az arra megalkotott algoritmust adja válaszul. A fémtömeg nagysága pl. egy jelentős jellemzőérték lehet a számtalan figyelt jellemző közül.

"Illetve kell valaki aki felügyeli a rendszert,hogy nelegyen senki baráti tűz áldozata." - jogos, az árulás ellen nehezebb védekezni, Putyin is benyelte, hogy minden ukrán át fog állni hozzá... Az ilyen esetek ellen az informáltság mértékét kell növelni.

"Nano robotok,inteligens por:túl régota létezik ahoz,hogy ennyire rejtve maradjon. Egy egy konteos portálon megjelenik egy egy cikk szőlökőévente." - Jogos, a fejlesztések viszont folyamatosan folynak és az eredmények nagy része nem közismert.

"Ahogy camtrail és a laposföld meg balaton tagadók is helyet kapnak ott."

- a camtrail létező dolog, fényvisszaverőnek álcázott természetkárosítás. A laposföldet vallja minden építész és úttervező, geodéta, aki nem gömbi, hanem derékszögű koordinátarendszerben tervez és épít. Lokálisan a "laposFöld" megközelítés kielégíti a gyakorlat igényeit, anélkül, hogy hangsúlyoznánk. A "balaton tagadók"-nak igazuk van, nincs is balaton, csak Balaton :)

"Ez barát aki japánban... ilyet bárki tud mondani,aki nem hiszi járjon utána."- Köszönöm a bizalmat. Természetesen nem fogom itt közzétenni megkérdezése, engedélye nélkül senkinek a nevét.

"BIZONYITÉKOT! szor elém egy tál fekete port és 2perc allatt rajzoljon sajátmátol egy autót." - Még egy pisztolyt sem tudok senki elé hajítani, mert nincs fegyverviselési engedélyem, ilyen titkos eszközöket sem. De a bizonyítékkérésről Bödőcs egyik kifigurázott karaktere jutott eszembe, mikor a Titanic elsüllyedését vitatta: "Sós vízben? Nem süllyedhet el!"

De hogy ne kelljen nekem hinni, elegendő beírni a Google keresőbe a "nanorobots in Japan" keresőszavakat és elolvasni, illetve megnézni pár találatot.

2022. máj. 18. 21:26
 230/240 A kérdező kommentje:

Június 6. hétfő, a szavazatarány:

40igen/139nem= 0.288,

picit csökkent a Világháború esélye a szavazatok alapján.

2022. jún. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!