Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
Láttad hogy hol zuhantle?
Akármennyire is akarom az nem lesz oroszország! Norvégia észak-nyugati partjnál történt.
Onna orosz határ vagy egy nagy északi kerülővel vagy svédországon át érhetőel.
mandiner.hu: "Moszkva szerint Ukrajna hamis zászlós műveletekre készül nyugati országok objektumai ellen
2022. március 19. 21:47"
99%-ra veszem, hogy nem véletlenül erősítette meg az USA és Anglia és pár elbolondított/kényszerített NATO partnere az orosz határ menti területek "védelmét". Biden főnökei tervében Oroszország meggyengítése/kiiktatása szerepel következő pontként. DE EZ MÁR AZONOS A VILÁGHÁBORÚVAL, Kína 100%, hogy belép, Észak Korea szintén, stb. stb.
Megyek is, letakarítom a sírkövemet...
Èszak Korea mièrt szálnabe. Egy elavult,éhező hadsereget tud felmutatni. Ami leginkább arra jó,hogy feltertsa az ellenséget...ha épp ott vannak. Elutaztatni őket az ukrán frontra az az ablakon kidobott pénz.
Kina beszálasa továbbra is kétséges,lévén nekik más terület a fontos. Miért koncentrálnának valamire ami távol van és igaz hasznot sem hoz. Sőt szankciokkal fenyeget.
Mint írtam,ha nem vesszük a motyujukat megfexik a gazdaságuk. Ami egy háború alatt pont nem ideális...ha abban szerencsés helyzetben vannak,hogy náluk nem lőnek.
Sajnos, a Világháború egyre inkább elkerülhetetlennek látszik.
portfolio.hu: "Folyamatosan érkeznek Szlovákiába a Németország és Hollandia által az ország rendelkezésére bocsátott Patriot légvédelmi rendszer elhelyezését megvalósító egységek - jelentette a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség a szlovák védelmi miniszter közlésére hivatkozva vasárnap.
... Az atlanti katonai blokk megerősítése érdekében a tervek szerint 2100 NATO katona érkezik Szlovákiába. "
Ebből az következik, hogy Szlovákiának gyenge vezetője van, most már garantált, hogy a Világháborúban oda is sok orosz és kínai rakéta fog becsapódni. A gond az, hogy elég sok magyar is él ott, továbbá túl közel vannak hazánkhoz. (Tarthatnának egy népszavazást a NATO kilépésről, idejében szólok!!)
Csak a vak nem látja, hogy ha Putyin győz Ukrajnában, a NATO azonnal ráveti magát egy kreált újabb ürügyre hivatkozva.
Ideje lenne Magyarországot átköltöztetni a Föld túloldalára.
Sok minősíthetetlenül gyenge vezetővel rendelkező Kelet-Európai ország nem látja, hogy USA és Brit rejtőzködők érdekeire rángatják be őket a Világháborúba. Viktorra sem figyeltek, pedig március 15-én megmondta, az ilyen kis országokat csak a frontvonalba tolják a nagyobbak és beáldozzák, mint egy gyalogot.
Hol az a ku..va UnDo gomb?
De ez szerintem logikus lépés a NATO-részéről. Feltöltik a határos orszagokat ,hogy azonnal reagaljanak egy esetleges támadásra.
Viktor hinta politikjá szerintem most kifejezetten jó. Nem tesz olyan lépéseket amik az ruszkikat bősziti,de mégis többé kevésbé szinkronban müködik az EU-val.
Nem igazán tehetne jobbat,túl sok szálon kötödünk hozzájuk ami hosszútavon bajos. Nekünk nemcsak a gázuk hiányozna.
Mondjuk külsős NATO-csapatokat(leginkabb légierő formájában) én is szívesen látnék idehaza.
Mert a hazai bakák nem igazán ütőképesek leginkább létszámuk okán.
#154: Az, hogy Észak-Korea beszállna, jelentheti azt is, hogy megtámadja Dél-Koreát, ami USA fennhatóság alatt áll.
Az, hogy Kína beszáll, jelentheti azt is, hogy megtámadják Tajvant, amit szintén az USA véd.
AZ É-koreai beszállásról nem hallottam. És valószerütlen is.
Kína valóban pályázik Tajvanra. Ez biztos. De az nem beszállás
az egy különállo dolog.
#159: Annyiban beszállás, hogy onnan is elvon figyelmet és erőforrást.
Kim tudja, hogy mire megy ki a játék, és idegesíti. Ezért is demonstrál rakétakísérletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!