Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
Szerintem az áll a háttérb3n amit a ruszkik csináltak a repcsikkel.azaz államositották őket.
Egy ilyen mutatvány egy auto gyárnak olyan volna mintha kaktusz dugnának az ánuszaba.
Március 22. kedd, a szavazatarány:
39nem/133igen= 0.293,
picit nőtt a Világháború esélye a szavazatok alapján.
Origo: "Biden: Oroszország vegyi és biológiai fegyverek bevetését fontolgatja"
- JaJa, saját kakijukban és tetvekkel borítva fognak elpusztulni az ellenállók.
Biden és főnökei aljasságát nem lehet kellően hatalmasnak ítélni.
A Föld rákja ellen csak a besugárzás segít...
A háború nagy hozadéka, hogy a szobrászok hiteles modellt találtak az ördögszobraikhoz -
Bidenben.
Márc. 23. szerda, portfolio.hu: "Az EU és a NATO vezetői csütörtökön Brüsszelben gyűlnek össze egyeztetésre, a találkozóra készülve Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója közölte, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei további szankciókat fognak bevezetni Moszkvával szemben."
- Jake Sullivan, USA, előre tudja. Magyarul az USA diktál az EU kárára. Mikor elégeli már meg ez a birkanyáj az USA - főnökeinek - basáskodását??
Ideje lenne összefognia Európának!
- Az USA-ban ilyenkor szokott elpusztulni valami balesetben a feleslegesen beszélő kutyája. Vagy mágneses viharban tönkremenni a műholdjai...
Nem vagyok jósy és ne legyen igazam.
De ebből Vh lesz. Előbb vagy utóbb.
Az oroszok nukleáris fegyver bevetését is latolgatják. :(
Ég a csernobili erdő. Már ez maga egy hatalmas globális katasztrófa előjele...
#167: Én az oroszok helyében kijelenteném, hogy ha az USA nem marad a fenekén, és légtérvédelem meg békemisszió ürügyén belép a háborúba, akkor odarepítek pár kisebb atomot Washington és a főnökök bunkerei környékére.
Amúgy az USA főnökök úgy szokták intézni, lásd egyes Kennedy-ek elleni akciót, hogy miközben a célszemély repül az óceán felett, a repülőjét valamilyen üzemzavar éri és lezuhan, hasonlóan a kínai utasszállítóra. No jó, nem kell feltétlenül függőlegesen zuhannia...
VH? Valamivel el kell terelni a figyelmet a dollárlufi kipukkanásáról...de hogy a sok hüe nyugateurópai kormányban milyen brainmentes emberek vannak, az teljesen meglep. Már rég be kellett volna inteniük a krőzusoknak.
Továbbra is azt gondolom,higy a ruszkik nem akarnak a NATO-val baszakodni. Ukrajnával sem bírnak!
Az usa szerintem most csak oda mondogat,bár nem látom a közvéleményt deszerintem nem akarnak belemenni egy ujabb háborúba ellenezné a közhangulat.
Megint meghaljon egy csomo fiatal egy olyan orszagér egy olyan háborúban ami világ másik végén van?
Az utobbi időben bár vitézül helytálltak de elmaradt a csinnadrattás befejezés,inkább csak elkullogtak,ahogy a vesztesek szoktak csak mivel nagyok és messze vannak ezt számukra inkább csak presztizs veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!