Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
Origo: "Biden: Oroszország vegyi és biológiai fegyverek bevetését fontolgatja"
Fontolgatja vagy be is veti?
Az usa fogjabe a pofáját Hirosima és Nagaszaki után.
#170: megfontolandó gondolatok. De el tudom képzelni azt is, hogy az USA seregek kimaradnának, csak az európai NATO katonák vérét folyatnák. Az USA adná a fegyvereket továbbra is. Biden minden eddigi húzása rontott a helyzeten. Ha most Európába jön, csak tovább ronthat. Megfegyelmezheti, mézesmadzagozhatja a húzódozókat, pl. németeket.
De ideje lenne már Európának is összefognia és beinteni Bidennek. Mégiscsak Európa kontójára szervezkedik(nek)!
A fegyvergyártók megint profitálhatnának egy jót. Megérné ha elhúzódna a háború, ami annyira nem fog.
Szerintem sem akarják bevetni a sereget, most elég Usának a fegyvereladás.
NATO szintem szerintem katonákat is kellene hozni az USA-bol.
Nem tudjuk a megállapodásokat.
Március 24. csütörtök, a szavazatarány:
39nem/135igen= 0.289,
picit csökkent a Világháború esélye a szavazatok alapján.
portfolio.hu: "Közben már gyülekeznek az uniós vezetők a ma délutáni-esti EU-csúcsra is Brüsszelben is erre érkezve Janez Jansa szlovén miniszterelnök kategorikusan kijelentette a Politico hírfolyama szerint, hogy EGYIK EU-TAGÁLLAM SE FOG RUBELBEN FIZETNI AZ OROSZ GÁZÉRT,
hiába kéri ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök a tegnapi javaslata alapján."
- csak annyi bajom van ezzel, ha igaz, amit írnak, hogy milyen alapon nyilatkozik egy tagállam vezetője mások nevében is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!