Igaz, hogy '45-ben ha Hitler nem öli le a szovjeteket, azok lerohanják egész Európát? Most már ez meg is történhet?
Ismert, hogy Lengyelország szétosztása után Sztálin hadserege felsorakozott a nyugati határra. A tervük Európa teljes megszállása volt. Hitler nem akart még leszámolni a komcsikkal, mert még nem végzett az angolokkal, de kénytelen volt. Hitler kizárólag azért támadta meg a Szovjetuniót, hogy megvédjen minket, mert azok lerohanták volna Európát.
Most hasonló a helyzet. A teljes orosz hadsereg 130 ezer fővel felsorakoztak Európa határára. Lehet hogy most bevonulnak ide? Többen vannak és jobb fegyvereik vannak azoknál a 20 ezres kis nató egységnél, akik ott dekkolnak vigyázva a gyarmatokra.
Hitler azért támadta meg a Szovjetúniót, mert az utóbbi is támadni készült nyugat felé. Legalábbis ezt mondta. A beszéd megtalálható az interneten.
Én úgy tudom a szovjetek és a szövetségesek (nagy nehezen) megállapodtak, hogy osztják fel Európát. Feltehetőleg nem akarták egymás ellen folytatni a harcot, mivel Németország legyőzése kimerítette mindkét felet.
#14.: "Hitler azért támadta meg a Szovjetúniót, mert az utóbbi is támadni készült nyugat felé. Legalábbis ezt mondta."
Van benne igazság!
Akik nem hiszik, olvassák el Viktor Szuvorov: Az M-nap - Ki kezdte a második világháborút? c. könyvét.
Lehet, hogy rosszul tudom, de 1945-ben a szovjetek Berlint is elfoglalták. Akkor hogyan védte meg Hitler Európát?
Nem Oroszország nem fog a NATO-val harcolni, mert azt nem biztos, hogy megnyerné.
15:23: tekintve, hogy még az ukránokkal sem bír...
Oroszország a nukleáris ereje nélkül alig több a semminél.
16,18.
Miből gondoljátok,hogy Csöves ukrán félkatonai csőcselék ellen elit katonákat vet be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!