Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik oldal nyilatkozatai...

Melyik oldal nyilatkozatai érdemelnek több hitelt: USA vagy Orosz?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megnéztem a lemondott (lemondatott?) német tengerész admirális Kay-Achim Schönbach fényképét. Nekem értelmes embernek tűnt. Ezt viszont nem éreztem Biden megnyilvánulásait nézve. Véleményem szerint Biden főnökei idegileg ki akarják készíteni Putyint és Lavrovot, még azon az áron is, hogy szószólóik nevetségesnek tűnnek a Világ szeme előtt. Az USA-ban már megszokták a false médiát, a szavakkal való "játékot", úgy gondolják, a Világ is vevő az ilyesmire.

2022. febr. 18. 02:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#4: Annak a pontnak, hogy mindketten hazudnak, nincs értelme, mert egyértelműen igaz. Az nem mindegy, milyen következményű dologban hazudnak. Ha valamelyikük azt mondja a feleségének: "Bármit megtennék érted", vagy azt mondja: "Az igazi célom egy, a közeljövőben Ukrajnában zajló háború", az nem mindegy a Világ szempontjából. Míg az első nyilvánvaló hazugság, a másodiknál csak minimális az esélye, hogy hazugság.
2022. febr. 20. 10:27
 12/15 A kérdező kommentje:

#8-nak jelzem, bár bizonyára észrevette, hogy ezen a portálon az erős érdekérvényesítő képességű, értelmes réteg nagyobb arányban van jelen a kisebb érdekérvényesítő képességű, inkább a szívére hallgató réteg képviselőihez képest. Ezt nagyon egyszerűen lehet ellenőrizni egyes kérdésekre adott reagálás-arányokkal.

A gond csak az, hogy ez egy magyarországi portál...

2022. febr. 20. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért probléma, hogy ez egy magyarországi portál? Igyekeztem érvelni a saját véleményem mellett, úgy tűnik nem sikerült. Ez van, itt mindenki azt gondolhat, amit szeretne, ez így van rendjén. Csak szeretném jelezni, hogy az USA - EU narratíváján kívül van más is
2022. febr. 20. 19:51
 14/15 A kérdező kommentje:
#13: félreérthettél. Teljesen egyet értek Veled. A "magyarországi portál" arra célzott, hogy annak ellenére alig van itt igaz magyar érzésű...emiatt is pontoztak le.
2022. febr. 22. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen ez nagyon sajnálatos dolog. Nem tudom mi lesz a választások után.
2022. febr. 22. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!