Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik oldal nyilatkozatai...

Melyik oldal nyilatkozatai érdemelnek több hitelt: USA vagy Orosz?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megnéztem a lemondott (lemondatott?) német tengerész admirális Kay-Achim Schönbach fényképét. Nekem értelmes embernek tűnt. Ezt viszont nem éreztem Biden megnyilvánulásait nézve. Véleményem szerint Biden főnökei idegileg ki akarják készíteni Putyint és Lavrovot, még azon az áron is, hogy szószólóik nevetségesnek tűnnek a Világ szeme előtt. Az USA-ban már megszokták a false médiát, a szavakkal való "játékot", úgy gondolják, a Világ is vevő az ilyesmire.

2022. febr. 18. 02:38
A kérdező szavazást indított:
USA nyilatkozatok hitelesebbek
Orosz nyilatkozatok hitelesebbek
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Az usa van jobban eladósodva nekik kell több hitel.
2022. febr. 18. 04:12
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Mit is mondott?

Több tisztelet kellene adni Putyinnak, szerinte nem áll szándékában Ukrajnát megtámadni, de az is tény, hogy a Krímet nem fogják vissza adni.

Németországnak szüksége van Oroszországra a Kína elleni fellépéshez, mert szerinte Kína ellen kellene összefogni.

Azért mondatták le, mert nagy nyilvánosság előtt elmondta azt, amit előtte már több politikai elemző is elmondott, csakhogy Kay-Achim Schönbach ezzel vérig sértette a világ csendőrét.

Az USA nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak a politikai elemzők, de egy NATO tábornoktól elvárják, hogy a NATO hivatalos álláspontjához igazodva nyilatkozzon.

2022. febr. 18. 04:17
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Putyinra sokmindent lehet mondani de még az utálói sem tartják hazugnak, a másik dolog nem az oroszok küldtek egy álltaluk függetlennek tartott országba hatalmas fegyverszállítmányokat
2022. febr. 18. 08:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán kellett volna egy "mindketten hazudnak" szavazást is létrehozni.
2022. febr. 18. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
"Putyinra sokmindent lehet mondani de még az utálói sem tartják hazugnak" Ez egy nagyon vicces állítás! Kábé azt csinálja, mint kína. Nem hagyja égig nőni a fákat. Ha valaki kilóg/kilógott a sorból, meghal(t)! Én még nem hallottam, hogy elismerte volna bármelyik oligarha, ellenzéki aktivista, vagy újságíró likvidálását.
2022. febr. 18. 12:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

EGYIK sem. Mindkettő a saját szempontjai alapján kommunikál, próbálja manipulálnia közvéleményt. S mindkettő egyformán prückös, s vett be eszközöket a saját érdekei céljából. Csak két példa

Irak - vegyi fegyverei vannak

Ukrajna - "önkéntes" felkelők

2022. febr. 18. 13:08
 7/15 A kérdező kommentje:

#5: Ja, mert az USA rejtőzködő krőzusai elismerték JFK, 911, John Lennon, Haider, etc. akcióikat, hogy csak a közismertebbeket említsem...Kissinger sokat tudna mesélni.

Amúgy Ukrajna "önkéntes" felkelői a keleti régióban orosz nemzetiségűek. Ezt jól lehet látni egy amerikai professzor YT előadásában. Tehát ott az önkéntesség nem igényel idézőjelet. Viszont a Majdan akció nem valószínű, hogy USA segédlet nélkül kirobbant volna. Amúgy álukránok ugyanúgy vannak, mint álmagyarok, magyarul rejtőzködők.

Amúgy Irak határos az USA-val...gondolkozni szabad.

2022. febr. 19. 00:05
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

mivel félig orosz vagyok, így mindkét médiához hozzáférek. számomra Putyin érvrendszere logikusabb és hitelesebb, különösen abban adok igazat neki, hogy mi az már, hogy a nato az orosz határok közelében tart rakétákat. (Lengyelország, Románia) kérdem én, mi lenne, ha Putyin Mexikóba vagy Kanadába telepítene atomtölteteket?

a másik pedig, hogy az orosz médiában egyáltalán nincs pánikkeltés, teljesen higgadtan nyilatkoznak mindenről.

továbbá az is valós tény, hogy 2014-ben az amerikaiak finanszírozták az oroszbarát kormány megbuktatását, ha jól emlékszem másfél milliárd dollárral.

Jelenleg is nyíltan pózolnak azzal, hogy pénzelik Ukrajnát és fegyvereket küldenek oda. USA-nak az extrém eladósodottsága miatt érdekében áll egy újabb proxy háború, különben ha nincs kereslet a fegyvereire, akkor a fegyverbiznisz hiányában elég hamar csődbe megy.

nem vagyok putyinista, de jelenleg elég nyilvánvaló, hogy mi zajlik, ha az ember egy kicsit kinyitja a szemét, és megpróbálja fellelni az összefüggéseket.

2022. febr. 19. 06:56
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
még annyit hozzáfűznék, hogy szóljon már valaki Bidennek, hogy az északi áramlat 2 nem Amerikán keresztül megy
2022. febr. 19. 06:58
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

https://www.youtube.com/watch?v=c_nkjaB9YVc

az ezekben látható felvételeket érdekes mód a cnn meg a telex tengely nem közli le.

2022. febr. 19. 07:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!