Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Parancsra ölnél civileket?

Molnarmarcell21 kérdése:

Parancsra ölnél civileket?

Figyelt kérdés
Háború van. Gerillák és politikai ellenségek mételyezik a hazát. A parancsnokod kiterel elétek egy csapat civilnek látszó embert. Meghúzod a ravaszt a többiekkel együtt?
2021. okt. 11. 20:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha a hülye parancsnokom kiterel elém egy halom civilt és parancsba adja hogy lőjek akkor lövök. Ha hülye akkor haljon meg!

Elképzelem hogy kiterel elém embereket és szól hogy lőjek :) Később mondhatjuk hogy rossz ötlet volt, de ha már egyszer ott állt a hülyéje :)

Ha kérdik később hogy miért csak a parancsnokot lőttem le akkor még mindig hivatkozhatok a posztraumás stresszre :)

2021. okt. 13. 14:35
 22/27 anonim ***** válasza:

#4, #9-nek:

Egy harmadik lehetőséget kihagytál.

Ha a delikvens elég intelligens és autonóm, akkor az életösztöne folytán kivárja hogy az erőviszonyok közte és az őt veszélyeztetők között kiegyenlítődjön (fegyvert kap), majd dezertál.

Én azt tekintem ellenségnek aki az életemre tör, vagy azt veszélyezteti.

Lexarom a "hazafi" ideológiát. Attól nem lennék boldogabb, ha ez lenne a fejfámra írva! Baxxák meg!

2021. okt. 14. 06:15
 23/27 anonim ***** válasza:

Ismét #4, ismét #9-nek:

Ha ezután elkapnak és kinyírnak az az én hibám, és úgy halnék meg hogy én voltam a fax!

De semmi kedvem egy sokcsillagos faxfej hülyesége miatt, engedelmes birka módjára bégetve megdögleni.

2021. okt. 14. 06:22
 24/27 anonim ***** válasza:

Kevés ilyen idióta parancsnok van, aki így kibabrál az embereivel.

Hiszen az üres házakban nem találnak semmit, a fukar civilek eldugnak mindent a katonák elől, elrejtik a pénzt, az értékes arany, ezüst, platina tárgyakat, a jóféle pálinkát, de még a finom füstölt húsokat is, meg a hamvas leánykákat, ám a tapasztalt és leleményes öreg bakák sebtében kivallatják őket, szíjat hasogatnak a hátukból, tüzet tesznek a talpuk alá, ez ősidők fogva a katonák joga, ki kell adniuk a feszültséget, kiélni az összegyűlt és felfokozott nemi ösztönöket.

A hideg és vértől mocskos hullákat erőszakolják, gyalázzák meg talán?

Ki hallott már ilyet?!

Az ilyen ostoba parancsnok nem sokáig húzza, a katonái legelemibb igényeivel sem törődik, mert mit kell ilyen hebehurgyán beletaposni a lelkükbe, elsietni, elpuskázni az ostoba sortűzzel a szórakozást, mert hiszen úgyis meghalnak majd szép lassan, nem lehet őket életben hagyni, mert elpofáznák, miket csináltak velük, de meghalhatnak szép lassan is és akkor lesz étel, ital, finomságok, meg sok-sok értékes holmik a hátizsákban és szép kéjes emlékek hozzá, de mindez menjen potyára veszendőbe, egy tiszt baromsága miatt?

Hallatlan!

2021. okt. 14. 13:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez nem mentesít a felelősség alól. Mintha meglopnám a szomszédot és előállításkor azzal védekeznék, de hát a miniszterek is lopnak, akkor én miért ne.

2021. okt. 14. 21:10
 26/27 Jeffrey Spender ***** válasza:

#25:

Jupiternek mindent szabad, a kisökör meg próbálja eltussolni a dolgokat.

2021. okt. 14. 21:26
 27/27 Jeffrey Spender ***** válasza:

Ha Polgárháborúba / annak a szélére sodródik az ország, és a nemzetközi közösség nem avatkozik be, mint Románia, 1989-ben, a karhatalmi túlkapások "belügy", és "elsimítják". A Jugoszláv polgárháborúnál viszont beavatkoztak, és jó részt kézre kerítették a felelősöket, az életfogytiglani ítéleteikkel.

Kellően elszigetelt helyeken "következmények" nélkül vannak, és egyéni döntés az emberségesség vagy háborús bűnökbe lépés, amelyekért nem lesz elítélés, de morálisan lenullázta magát.

2021. okt. 14. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!