Most ha kitörne a háború, akkor milyen káosz lenne. Hogyan hívnák be az összes 18 - 40 korik az embereket? Ti bemennétek a behívó parancsra?
Lehet, hogy hülye kérdések, de szerintem itt a harmadik világháború. Aki figyeli a híreket (nem az rtl) irán megtámadása nagyon veszélyes. Oroszország kína india nagyon fegyverkezik. Szerintem ha kitörne a közel keleten az atomháború, már nem is lenne szükség behíni az embereket. (mindenki meghalna a sugárzástól)
Március 8 án átalakítják a világhálót, valami vírusra hivatkozva. Valójában a készülő 3 világháborút akarják elhallgatni.
"Ez az ország nekem semmi olyat nem nyújtott, hogy meg akarjam védeni. Se szépségében, sem anyagilag, sem biztonságilag."
De ha egy esetleges háború után nem maradna hazád akkor sírnál...
Figyelj, nem vagyok egy 1000évesszuperszittyamagyarhazaffy, de ha valaki az országot katonailag fenyegetné és egészségügyileg alkalmas vagy akkor igenis menni kell. Nincs mese. Ez is kötelessége egy állampolgárnak mint az adózás is. És lehet lepontozni kedves mindenki mert egy fideszes intézkedést védek (miközben nem vagyok fideszes, törjön el a kezem ha rájuk merek szavazni) de az csak a saját figyelmetek elterelése lenne. Mert ez nem a pártok közti ellentétről szól hanem egy esetleges külső fenyegetésről. Ne legyetek olyanok mint a török hódítások idejében a magyar nemesek akik mikor a török már a szomszédban volt szintén csak azt nézték hogy hol vonhatnák ki magukat mindenből. Ezért szívtunk utána több száz évig.
Kérdező: "Március 8 án átalakítják a világhálót, valami vírusra hivatkozva. Valójában a készülő 3 világháborút akarják elhallgatni."
Szerintem (és nem bántásból) menj el egy orvoshoz.
2. vagyok. Ami a jövőnk.info és a hasonló weboldalak szenzációhajhász híreit illeti ugyanolyan szinten vannak mint ez itt:
"Szorít az idő" Akinek nem tűnik fel: 2 éve írták ezt a "cikket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!